big n juicy

mina älsklingar har ÄNTLIGEN anlänt till den här hålan! me love you loong time ♥ kan inte vänta tills imorn då jag ska få äta er i min fil så jävla GÖTT ni anar inte, spring till obs jalla jalla! 19 kr styck nu nu nu billi billi! and now pluggtäjm  jallabye!

  
high quality camera HEHE.. bluubeeer & kissemjauu Fraaanz!
Steel Pulse – Your House


very clever

jag har tänkt såhär.. eftersom jag har slutat skolan nu och har inget att göra så SKA jag plugga till historia povet + svenska provet nu .. guu see smart jag e!


Sunday

va brå väder de är ute för en gångs skull! kom nyss hem från mamma och nu sitter jag och väntar på Anna vi ska ner på max och fetta sönder.. fyfan va gött har längtat hela dagen =) gårdagen var emiikke kul och blev över förväntan faktist! ni fattar inte hur mkt jag längtar till sommaren och lovet och inga prov.. nu ska jag städa undan lite här see you when i see you =)

hallu däär köp bluubär

alla mina gafflar är i disken så jag sitter och äter göttans bullens å makaroner med sked.. men de går bra det med! idag har jag sprungit runt på stan  och köpt presenter till Melissa och mors dag present, jag lyckas alltid köpa saker jag vill ha själv så de är alltid jobbigt att ge bort nått haha! men tro inte fel hehe jag älskar att ge saker =) sen mötte jag upp Jonny, Alex och Olov (10000 år sen jag träffade Olov!) så de va ruuligt.. vi satte oss och fikade på Cafe station!

btw hittade min kjol som jag köpte på gina tricot för 200 år sen som Frida har lånat av mig i 1000 år vilket betyder att jag taap aldrig använt den hehe har fullt med kläder jag aldrig använt så jag tror jag ska inviga den ikväll .. ska nämligen till Anna och Thomas och va social! satt ju inne hela kvällen igår med mitt sista plugg och jag blir knäpp av att sitta inne för mkt hehe men vem blir inte???? nu ska jag sluta snacka skit och äta upp min füüd! Take CARE! ♥


snyyyyyyygging

jag har en fråga.. är det bara jag som tycker att Matias Padin är snygg eller?! även fast han ser ut som en koala.. men koalor är gylliga! =)


Friday

asså Beverly Hills är fett bra! asså det gamla, sitter och ser det nu + äter jordgubbar.. dom här jordgubbarna tar aldrig slut haha men de va kanske för att jag proppade asken överfull men wuut to do wuut to do.. HAHA asså de är en jävla satkärring på Beverly Hills.. real mobbare.. poor little guurl, NEJ! nu ska jag skriva klart min sista inlämningsuppgift och sen duscha! take it easy 

nighto

klockan är snart halv 12 och jag borde sova.. men jag kom nyss in och blev as sugen på jordgubbar (igen) så nu sitter jag här och göööttar jordgubbar hehe va nere på stan en sväng med linn, anna, tiza, anna, thomas, frida .. glömde jag nån? JO! lille ängla =) nu ska jag fortsätta äta jordgubbar och tagga Nationella i spanska imorn! nighty


thursday

har ätit mej mätt på massor av jordgubbar fiifaaan va göött! och provet gick mkt bättre än jag trodde =) är allmänt nöjd över allt även fast jag sitter här när det är Rix nere på stan men jag känner ingen stress.. tänkte måla naglarna nu och vänta tills Frida ringer så ska vi nog hitta nått att fördriva tiden med, lateer!

Wednesday

BRAVO JASMIN... hehe jag försovde mig till spanska provet imorse och det skumma va att jag drömde att jag skrev provet så jag va fett förvirrad när jag vaknade och såg att klockan va 10 över 10 hehe men som tur är så ska jag göra det imorn på omprovstiden.. men de skulle va skönt att ha gjort det idag för så skulle jag va ledig imorn fööön ååh .. imorn efter provet ska jag iaf ner på stan och köpa present åt Melissa (hon fyllde 3 i söndag, någon som har tips?) + mors dag present till mamiii! nu ska jag skriva klart min APU uppgift så jag bara har historian att göra klart imorn sen är jag uppgifts FRI! gyydnight!

btw fick vg på FEK provet, vilket betyder att jag får VG i
slutbetyg, VÄRT! de trodde jag inte!
=)

  
hehe.. jag hade tråkigt i söndags.. man kan taap göra mkt med picasa


reggoregnooo

fy faaaaabian vilken ful utsikt jag har.. bara en massa regn jag som trodde jag kunde ha mina nya gladiator men ICKET, lär inte kunnna ha dom på ett tag hehe.. men de är bra att de regnar också då blire pluggdag idag + en promenix om de inte regnar så mkt senare =) 


Monday

YES! business provet är over, nu har jag bara ett business prov som ska göra imorn .. så resten av kvällen blir att plugga till det och kanske hinner jag se Soraya M med Anna .. har kvar min imperialism uppgift, APU uppgift, kusrprov i spanska som är hela veckan och 2 prov innan jag får avsluta mitt andra år på gymnasiet FETT SKÖÖÖNT med loooooooov! =) men man ska inte ta ut lyckan i förskott hehe.. btw så köpte jag skor idag på Skohuset, lämnade tillbaka dom som jag köpte förutom som kostade 400 hehe måste spara pengar.. anuwho så fick jag hem ett par billigare 269kr ! värt, nu ska jag plugga jallabye


Saturday

kom nyss in, har varit en sväng på stan utan resultat (jackan fanns såklart inte i min storlek) nu ska jag göra nån mat.. har ju som 7 ton sallad i kylen taap och tur som jag har så kom Linn och Marcus förbi igår kväll och gav mig insperation till en massa sallader ..  eller de va Linn som gjorde det hehe och okej de va två sallader men whatever .. poängen med de här var att, jag ska äta sallad nu + resten av veckan! see u =)


Wu-Tang Clan – Gravel Pit - LP Version (Dirty)


Friday

det är fredag, det är soligt ute och klockan är 5.. vad gör jag.. TVÄTTAR! meeeen så går det när man hoppar alla tider då man igentligen har bokat.. jaaa jaa inget att göra åt måste ju som ha kläder hehe.. va på stan en sväng med Lååshis och fick hem gladiator skuur, vita h&m skuur, 2 leggings och strumpor aka båtar som Weeiili kallar dom .. nu ska jaag ta bort mitt nagellack och vänta på maskinen blir klar så jag kan stoppa in en annan så jag blir klar nångång, gyyyydbaaaaj alla ute i solen

JUSTE! den här ska köpas in imorn, om storleken finns hehe =)


we made it!

eller de kanske inte är nån överaskning för Anna och Frida såå.. I MADE IT! + att jag vann örter och sallader i startnummer lottningen + att jag kom hem med gratis füüüd och en maassa bananer+ att jag har G i matte b! kan de bli bättre eller? dont think so, nu ska jag duscha va ba tvungen att sitta ner och andas ett tag, latööör!


Thursday

Jurassic 5 – Work It Out

uuueeeäääh! jag är nervös för Blodomloppet.. som jag ska springa om en timme.. usch varför gick jag med på de.. inte mkt att göra nu HEHE måste tänka på nått annar.. HMMMMM .. de går inte.. nu ska jag kolla om Katten har rättat FEK provet vi hade idag, de är så jävla vaaartm jag dör.. har suttit på balkongen hela dagen NEJ nu ska jag.. GET A GRIP! JALLBÖÖÖJ!


Wednesday

hej mina vänner! hehe eller ovänner kanske läser det här? eller inte, jag har inga ovänner.. eller har jag?! whatever idag så har jaaaaag varit i skuuulan, sen solat, sen fixat min nummer skyllt till blodomloppet imorn, sen cyklat till strömpilen, sen solat, sen ätit, sen pluggat och nu skriver jag det här.. de var min dag i stora drag hehe jag är lite nervös för det här med blodomloppet, tänk om jag kommer sist av 7000 personer HAHA de skulle va ruuuligt .. jag har som inte tänkt förens idag att man kommer springa as tätt med massa svett människor.. de är ju inte som att springa själv på gammlia direkt HEHE.. nu måste jag sluta tänka på de hehe jag har faktist ett FEK prov imorn jag måste få VG på! så nu säger jag godnatt, btw så börjar jag 9.45 så jävla skönt nu ska jag sooooooova länge (försovde bort första lektionen imorse)


just bcuz..

ska bara lägga in en bild på en skyllt i skogen jag hittade när jag sprang.. jag lovar jag letade fan efter troll! fett heeeemskt.. nu ska jag plugga och sova tidigt, nighty! ♥

  
beautiful pictures


Tuesday

asså här sitter jag och äter omelett och jag springa gammlia om.. 1h! fyfaan jag kommer få håll.. men wuut to do jag har legat och solat på taket så jag är alldeles fräkning HEHE jag tror jag är i klimakteriat har fått as mkt fräknar dom senaste 2 veckorna .. anuuwhuu nu måste jag äta upp och tagga gammlia! (blodomloppet på torsdag!) 

YES!

fyfaaan va skönt att jag har gjort matten!!! men det skumma är att första delen sög balle medans den andra delen gick as bra! jag tror dom har hett delarna fel eller nåt hehe .. imorse när jag skulle gå till skolan drog jag på mig mina varmaste mjukisar + tjocktröja för jag va försenad (skulle till Vera 30 min innan provet för att fråga henne lite saker) så nu efter 2,5 h skrivande av matteprovet sitter jag nu hemma och ska byta till "sommar" kläder! de är så jävla varmt jag höll på att dö ute.. kom på att jag får mina pengar på torsdag och då jävlar ska de shoppas sommar kläder + skor! behöver ett par gladiator sandaler och nya vita H&M skor.. min förstördes ju då jag flydde fältet i åskan HAHA.. omg.. yaaa yaaa jag börjar svenskan halv 2 så jag ska hinna göra mat också! laaater!


haha asså SNYGG........ as gammal bild på Anna och jag HEHE, sådär "glad" är jag nu!!


emolicious

men fyfaaan vad jag hatar matte jävel äckel jävel.. jag plågar mig själv enbart för Veras skull! (min mattelärare) hon är den bästa matteläraren btw hehe.. faan va TUR att jag inte valde matte c, asså hur kunde jag ens tänka att jag kanske skulle välja det?! mjaaha nu ska jag ringa min syrra på skype och se om hon lever sen ska jag fortsätta plåga mig med matteeeeen.............................................


sunday mornin

god mornin everybody! jag känner mig inte lika taggad på vädret idag som jag gjorde igår hehe .. men om vi har tur så spricker det upp senare! =) anuwhu så har jag ändå planer men inga roliga höhö .. idag kommer jag plugga och städa dvs min sista apu uppgift + affärs engelskan (siktar på att göra provet på tisdag) sen är de ju matte nationella också.. no comments about that men de är ju tur att det bara kan höja betyget .. faan nu har jag babblat klart.. hmm de känns som att jag är den ända människan vaken, juste! asså jag hade sjukaste drömmarna omg jag orkar inte med mig själv.. nu ska jag se på serier, sen städa, sen plugga.. LATÖÖR!


Nighty

nu ropar min säng på mej! godnatt allihopen ♥


friday

dagen har spenderats på västerhiske med fiske, stek, studsmatta, åskväder och füüd! dock så fiskade inte jag så mycket men jag stekte i en fastkedjad båt (som jag själv hamnade i för resten av folket i skogen övergav mej) men de va niice ändå! =)  tills de där äckliga stormen kom, fifaan jag har aldrig varit så rädd och blöt när jag sprungit (jag sprang ärligt för mitt liv!) haha shiiit.. jag är fortfarande i chocktillstånd och det bli inte bättre för att -någon- säger att man blir bäst träffat av blixten när man springer genom en åker.. HMM.. undra vad vi gjorde HEHE .. men hey vi alla överlevde fast inte mina skor tyvärr dom dog =( men vad ska man göra, bara att köpa nya hehe nu ska jag lägga mig och se nån bra serie.. lägger in stekar bilder från då det var bra väder in da boat + en bild från klassfesten igår och btw så va den faktist ruulig!! NIGHTY parteey people!

       
tagen från naz blogg
fruktar dem kommande
bildeerna heheheheh

word



"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there."

Bob Marley


lovelife

JAG ÄLSKAR LIVET ATM! NU FINNS DE INGET SOM KAN BLI BÄTTRE! joo att jag vinner en miljon taap meeeeen that never gonna happend ;) då undrar ni säkert .. jaha vad har hänt nu dåååhåhhå? joo de ska tala om.. för de första så är mitt gamla IG fek prov ute ur världen (big love Katten! ♥) nu måste jag bara göra min APU uppgift och sen få G på marknadsföringsprovet! sen har jag gjort bort svenska provet idag, vilket gick bättre än jag trodde! vad mer är de.. juste, jag ska till SPANINEN om taap 3 månader.. kan livet bli bättre eller? i dont think so, btw har jag köpt en as grym tavla också som jag ska spika upp nånstans =) + vi har klassparteey på torsdag som jag taap taggar men nu ska jag sluta svamla och laga göttans füüüd! latööör


det här har jag köpt under veckan


Monday

asså jag kan fortfarande inte fatta det! en gratis resa bara sådär, till Spanien.. till Costa del Sol! shiiit.. jag har inte kunnat konsentrerat mig i skolan heller hehe fett dryygt! nu känner jag mig mer positiv men är inte på plugg humör så därför ska jag på coach tiden imorn för att snacka med katten och jenny (har svenska prov imorn) .. mjaamjaa nu ska jag sluta svamla! här har ni massa mongo bilder peeace!

  
   


SPANIEN

Jag och Lisa ska till SPANIEN! fast när vet jag inte, i Augusti tror jag .. fett KUL! Emelie kanske också blev uttagen, i dunno? måste snacka med henne sen.. real ruuuligt =) fast de är ingen semester HEHE utan vi ska ha våran praktik där.. omg jag har fortfarande inte fattat det.. i luuv gratis saker! speciellt resoooor!

Wednesday

TJA! nu ligger det till såhär att jag kom på att jag har glömt min tvättid jag hade idag, lyckat jasmin lyckat.. faan va störande + att jag har bajsballe huvudvärk men jag  ska jag ska jag ska måla naglarna SÅDESÅ även fast mitt huvud spränger och vill avlida i sängen (har nämligen köpt världens världens snyggaste nagellack!) får hoppas på lite sommar feelings imorn eftersom mitt nagellack är så somrigt! anywhuu nu ska jag se TVD och måla naglarna och sen sova! nighty


vi har sjungit och dansat till HIT ME BABY ONE MORE TIME! bara så ni vet =)


YOU GOTTA DO WHAT YOU GOTTA DO!

sådäraja.. jag ska köra en Loshen och skriva allt som ska va inne, så kan jag komma tillbaka hit och pricka av det.. på så sätt kommer jag få mer dåligt samvete om jag inte gör det eftersom du som läser ser hur lat jag är hehe.. men nu jävlar ska det ändras! här är allt jag ska ha gjort innan den 28/4, fyfaan jag mår dåligt när jag tänker på alla prov som kommer komma + alla nationella + alla inlämningar plugg plugg plugg.. nu ska jag släppa pluggandet (har faktist gjort klart median idag) och se TVD, nighty!

♦ Matte hemtenta geometri
♦ APU - möte med kunden
♦ APU - Företagspresentation
♦ Källkritisk analys
♦ Imperialismen (halvklar)
♦ Media kompletering
♦ Sam, politik pwp + blogginlägg
♦ Nationella matte 

♦ Nationella engelska
♦ Nationella spanska
♦ Business english prov
♦ FEK prov 
♦ Svenska prov
♦ Historia prov 

Monday

fyfan va de ser ut här.. diskstället är fullt, stolarna + sängen + soffan fulla med kläder, dammråtter över hela golvet, smink pryler ÖVERALLT, SAKER ÖVERALLT.. jag blir galen, för de första hittar jag inget och för de andra så får jag ångest när jag ser det.. men de känns onödigt att städa när jag ska flytta på fredag hehe nu ska jag fortsätta med min APU uppgift latöör!


titta va jag hitta!


Saturday

hallo nu har jag vaknad upp från gårdagens dimmor hehe nee de va en "lugn" och trevlig valborg fööktist! som började på ersboda och slutade på hedlunda =) nu har jag inte tid! va ner på Subway och köpte göööttans mat + coca cola (har inte druckit cola på 3 veckor!) sjuukt läskigt det måste va demonstranter ute, jag hör hur en maasssa folk skriker, ayyaa nu ska jag äta och se Cougar Town! latöör ♥


HEHE bra försök .. lär komma fler


RSS 2.0