dumbuuuulle

anna och frida bakar bullar medan jag är dj heheihihhoh sitter och kollar igenom fridas mobil bilder, hittade bland annat några från stockholm och när hon var här sist.. senare drar vi nog ner på stan och ikväll vet jag fan, imorn blire iaf Nolia och sen utgång.. på lördag ingen aning och på söndag kväll tar jag bussen till Sthlm och sen flyger jag tii London, finallyyyyyy!




tuesday

har kollat transformer 2 idag och jag säger inga kommentarer hehe.. men jag somnade lite så är nog lite mitt fel men jag ska inte svika bion vill inte va en party pooper, imorn ska jag boka biljetter till Sthlm och sen London och sen Oslo.. det kommer hända mycket på 2 veckor känner jag men det är bara bra! nu blire True Blood, nighty!

monday

Frida är här! hämtade ju upp henne i Sthlm och möblerna är också här, sköönt! nu börjar det se ut som en lägenhet här faktist men det finns ju såklart en massa grejor att fixa menmen det är då det.. det va skönt att komma bort från umeå och mysigt att vara tillbaka i Jonatans förra lägenhet i Sthlm det var ju som där allt startade ♥ vi hann också med IKEA eller iaf jag och Frida muhaha pojkarna fick packa släpet med möbler men nu är vi alla hemma iaf vilket också är skönt!

idag var jag och Frida ner på stan kpte bland annat gardiner och fästen medan Frida köpte roligare saker men what to do jag ska ju till både London och Oslo snart så jag får ta igen det då! sen for vi hem hit där det höll på att skruvas upp högtalare och senare såg vi på Transformers, jag har inte sett någon så planen är att jag ska se 1an och 2an och senare ska vi allihopen dra på bio och se 3an som tydligen ska vara as bra..anyway imorn blir det äntlligen Nolia! men nu ska jag bada och skrbba mej med mina nya skrubb från Body shop, hoppas den är bra annars jävlar hehehhuhuihih hajdar!


thursday

va på bio idag och såg Jag saknar dig fyfan va sorglig den var jag barar grinade och grinade haha se den om du vill lipa! imorn drar vi till estocolmo! med bil! omg.. men he kommer nog gå bra, vi ska ner och hämta möbler + svänga förbi ikea.. skönt att komma bort ett tag, känner på mig att jag kommer slå rekord i Fruit Ninja muhahaha måste nog diska och plocka undan innan jag lägger mig det är så jävla drygt att komma hem och det är stökigt.. anyway nu ska jag fortsätta snacka med Frida om hennes internet slutar fucka upp sig, hajdar!

hittade den här lappen på datorn nu när jag kom hem ♥




braaaaap

jag som skulle lägga mig tidigt HEHE men jag har faktist kollat runt på nödvändiga saker eller eller eller??.. har inte så mycket att dela med mig utav förutom den här kanske onödiga länken men vissa va ganska söta, det är 32 bilder man måste se innan man dör KLICK! speciellt igelkotten och baby ugglan (kussemurra som är galen i ugglor du kommer gilla den)

ni kan kalla mig kreaktiv!!!!!!!!!!




asdf

snart kommer Jonatan hem han slutar "tidigt" idag, skööönt! hela min kväll har bestått av Skype, hat suttit och pratat i typ 4h.. yeah yeah, har iaf fixat min hemförsäkring nu så jag slipper lägga till försäkring på min framtida iphone! imorn vet jag inte vad som händer.. time will tell punktpunktpunktpunkt

..OK


sunday

igår var jag och älskling förbi en sväng på ålidhem innan vi for och åt på nyöppnade Eastern Palace, det var jätte fint och gött! ni måste äta där om ni inte gjort det (ligger mitt emot sega råttan) efter det gick vi en snabbis på Allstar och socialiserade litt för att sen springa till SF för sista delen av Harry Potter som också var grymt bra faktist.. äntligen fattade man vad allt gick ut på och hur allt hängde ihop, har aldrig riktigt fattat harry potter filmerna hehe!

idag har jag har varit hos Anna, vi gick och köpte sallad och senare kom Maria förbi med bilen så vi drog ut en sväng på lite business och sen har vi bara suttit och prata skit som vanligt.. glömde såklart körkortsböckerna, igen! har nyss sett klart Catfish (se den!) helt sjukt! yeah yeah.. imorn ska jag träffa Anna på stan, träna och pussa på Jonatan! ♥

RSS 2.0