Thursday

kom hem från mamma för ett tag sen, får ångest när jag jag far från någon till någonstans lååångt borta haha inte bra! fast jag är ju bara ("bara"..) borta 2 veckor, det blir fan värre när jag tänker på det! hvete.. måste tänka på nått annat

när jag och min kus-kusin ;) va på bodypump fick vi reda på att det va en utlottning på Medley så vi sprang dit och skrev upp oss (det va tydligen inte många som va med i utlottningen, så vi hade bra chans att vinna något) och tror ni inte att Anna ringde idag och sa att hon vunnit ett av priserna, WOOHOO! så går de när man är omringad av människor med bra karma! =) iaf fick hon + 5 kompisar få nån skänhetsprodukt genomgång haha fattade inte riktigt va det va, så nån gång i veckan ska jag hem till henne! rooligt rooligt! 

vad mer intressant ska jag berätta, hmm.. ska se Jersey Shore nu om det kommit ut och imorgon ska jag ner på biblioteket och låna om mina försenade böcker + bli lite fattigare, sen blir det spinning igen med den bästa instruktören enligt Lisa, funnybunny haajdar!


det här ska jag och Lisaaaa göra imorn, JAG LÄNGTAR!!!!! SÅ KUUUUL!!!


Wednesday

har suttit hemma ett tag nu och försökt komma på vad jag ska fördriva tiden (PLUGGA!) vilket inte kommer hända.. har iaf varit på inter sport och köpt den jävligt dyra sport bhn som är ASBÄST och hittat ett par skit billiga träningsbyxor på hm (som också är min jobbaoutfit i Spanien hehe, 2in1 2in1)

klockan 5 ska jag iväg på spinning, ni fattar inte huuuuur länge sen det va jag spinnade - sjukt längesen! vilket ger mej ångest.. hehe nån gång är alltid första gången (nästan) efter det ska jag dra hem och äta och sen dra tillbaka till medley och köra bodypump med Anna! som gör det första gången tror jag?? haha asså jag minns min första gång på medley, för typ 2 år sen fyfan vilken träningsverk jag hade.. asså jag kunde inte gå i trappor det var hemskt! men jag fattade inte att man skulle ta mindre vikter i början, jag tog lika mkt som instruktören HEHE kanske därför jag fick sån jävla träningsverk!

oookej nog snackat om tråkig träning .. nu ska jag.. har ingen aning om vad jag ska göra fööktiist, kanske skriva plugg schema? som jag aldrig gjorde igår eller iförrgår, latöööör

Tuesday

kom nyss hem från stan, har hittat sånt jag behöver faktist vilket är bra .. på torsdag kommer mitt "studiehjälp" in hehe det står så på internetbanken.. lite sneaky sådär.. iaf då är jag lite rik men pengarna kommer försvinna lika sanbbt som dom kom in, det känns som att jag inte har koll på något för tillfället så resten av dagen ska jag städa både här (ser förjävligt ut) och i min skalle.. sen när allt är städat ska jag sätta mej ner och göra ett plugg schema =) det är min plan so far

imorn ska jag och Lisa dra förbi skolan och ha ett allvarligt snack med lärarna hehe ne vi måste kolla vad vi ska hunnit göra innan vi drar.. sen var de tänkt att jag skulle åka förbi mamma och hämta lite saker MEN dom har typ special dag på medley imorn så jag drar nog till mami på torsdag, nee nu ska jag städa!!

btw! fick MVG på psykologi uppgiften jag har
krigat med i helgen, jag som bara siktade på VG
men heeeey jag klagar inte!
(dom som bara får
mvg på alla uppgifter kan inte ha något liv! helt seriöst
den där uppgiften var den hemskaste ever!!)



Monday

har lite bråttom så ska göra det här snabbt, i helgen har jag inte gjort ett skit förutom att skrivit på min jävla psykologi inlämning som efter 5 sidor ÄNTLIGEN blev klar, om jag inte får vg på den kommer jag skjuta nån =) aah och idag har jag varit på strömpilen och köpt sommarkläder, omg nu tror ni jag blivit knäpp.. men icket! har fyllt på mitt förråd till Spanien med lite rea kläder från hm!


jeans shorts, tunika/strandskit, träningströja + bikini (som jag glömde på bilden)

Nu ska jag snart dra och handla, köra med Anna och senare hem till Ingela och äta å se på film ;) imorn är planen köpa svarta byxor att jobba med i Spanien + använda som träningskläder, jag kör 2in1 och sen fara på medley! kanske plugga.. hehe jag M Å S T E plugga.. nee nu måste jag leta reda på mina örhängen.. här har ni en bild på min psykologibok homie jag har hängt med dom senaste dagarna AKA Lady Gaga! SEE YAAAAAAH

juste! till min brotha from tha same motha; vet inte vad du äter för mes aVokador..
coolingar äter iaf aDvokador!   SNAAAAAP




tonight's gonna be a boring night

det sista jag vill ikväll är att sitta här och läsa min äckligt jobbiga psykologi bok och mina tråkiga marknadsförings powerpoints.. man offrar fan mkt för skolan, tänk er 12 år har jag/du suttit på flera miljoner lektioner och gjort milljoner inlämningar/läxor och endå känns de som man inte lär sig något.. nästan..

visst jag skulle nog inte vara så insatt i massa jobbiga x y matte tal och kanske inte kunna det fantastiska engelska språket.. skulle inte fatta något av Erykah Badus låttexter då, hmm.. tar tillbaka de där.. skolan är väl nödvändig då men asså när kommer jag få användning av någon psykdoktors (som levde på 1700 talet) beteendeperspektiv och kognitivperspektiv? NEVER är svaret på den frågan

nä lika bra att göra middag som består av kräftor, lime, lök, advokado (även fast jag hatar det! får låta bli att tugga), kesella och makaroner.. roligt att veta! haha asså jag tråkar ut mej själv tillåme hur ska detta sluta (allt för att slippa läsa om Immanuel Kant hehe) hoppas du kommer ha kul ikväll, så att nån har kul, eller ni alla har nog redan de, skulle jag haft om jag hade tid och pengar men icket! ååh.. jaa lite lycklig är jag iaf, har ett Jersey Shore avsnitt som väntar som belöning på mej och såklart Idol senare =)

nästa helg ska jag ha roligt även om de innebär att plocka bär i skogen höhö, btw! mamma undrade om jag skulle med och plocka svamp klockan 9 på en lördag.. kändes lite tveksamt men jag har aldrig gjort de, fast de låter inte så kul, eller? man vet aldrig om man inte provat - de kanske är superfun?! man ska alltid se de positiva i saker som jag ska försöka göra nu! nu ska jag sluta babbla

Såhär roligt ska jag haa!


Friday

det är fredag och jag sitter hemma för jag har hål timme, börjar historian om 1 h.. sånna här stunder är de bra att bo typ 30 sek från skolan! =) gjorde rättskunksap provet och de gick ovanligt bra!

jag vill skriva mkt men de kommer bli så rörigt så ingen kommer förstå.. jaja, kommer vara "ledig" två veckor innan jag dra till Spanien! fett skönt kommer sova hur läänge jag vill medan alla andra är på praktik, men PLUGGA ska jag göra för jag har mkt att göra klart innan jag drar! och idag efter historian drar jag dirr hem och fortsätter med psykologin för om den inte är klar på söndag blir de prov och jag har verkligen inte tid med det.. jaa nu äre inge mer tråkigt jag har att berätta, tror jag ska ta en powernap! later

Thursday

har nyss lagt på minnet hur en lag skapas, yes.. jag pluggar rättskunskap (har prov imörn) HEHE men nu har jag paus ;) btw har jag kommit på några program jag faktist "följer" men känner mej lite som en gaylord för att jag gör de hehe de är bland annat Bevery hills (det gamla såklart!), halv 8 hos mej, Jersey shore och Lite sällskap hahaha! asså jag orkar inte med mej själv.. men vad ska man göra när man sett klart True blood? VAvaVAva?! NEJ nu ska jag fortsätta äta ?.. dricka min ÄLSKADE SMOOTHIE SOM ÄR GODAST I VÄRLDEN HEJSVEJS!


(jag skulle vilja ha en ormtunga som Lisa och Frida, REAL COOLT!!!!)


Wednesday

KOKO! hur mår ni där ute.. jag mår ganska så bra om jag ska va ärlig! förutom att jag trodde de va tisdag imorse och kom 45 min för sent till svenskan hehe men wuut to do? han nyss slutat skolan och snart ska jag sätta igång och plugga om jag kan slita ögonen från Bondi Beach hehe ;) senare ska jag dra och äta hos anna vid 4 typ och sen vid 6 ska jag på core och sen löpträna! jag är faktist taggad idag så hoppas de går bra! har inte hunnit köpa riktigt bra träningskläder än men jag ska när jag får pengar! =) (måste ha pengar till Spanien med) HAJDAAR!

ps. jag hatar skolan ds.

ps 2. jag skojar inte ds.

Tuesday

hej mina sköna bönor här kommer åter igen en plugg plan.. känns som att hela mitt liv cirkulerar kring pluggning (känns förjävla tråkigt ska jag tala om)  men har planer eller jag ska rättare sagt skaffa helgjobb så jag får in några timmar i månaden.. någon som har förslag på jobb? jag har lite egna förslag men det är ju ett + om jag får klart mitt CV! snaart ska jag få klart det.. någon gång i veckan när alla andra måsten är gjorda!

nee resten av dagen kommer jag tillbringa i mina böcker måste också kolla hur och vad jag ska ta med mej till Spanien.. pallar inte komma hem och ha 1000 inlämings uppgifter! bra att det regnar iaf nu då jag ska sitta inne
hela dagen! nä nu ni ska jag ta tag i det här och göra framsteg, ha en bra dag och hoppas ni inte behöver plugga!

Rättskunskap - skriva klart ordlistan och
 skicka in idag + plugga till provet på Fre
Marknadsföring - plugga till provet på Fre
 Psykologi - kognitiv/biologi inl



blondinbella och kissie


Monday

Damian "Jr. Gong" Marley – In His Own Words
typ 10000 gången jag länkar till den men den
är så jävla grym så jag avlider


ville bara säga att jag inte kan somna.. och det är kvinnor som mördar på tv så jag blir typ morkrädd! nee men snart ska jag lägga mej .. snaaaaart!


blää

upptäckte äckligaste grejen EVER.. jag dricker inte kaffe men när Cissi och Christoffer va här i somras (!) mitten av sommarlovet (!) 3 månader typ! (!) så drack dom, enda gången min kaffekokare har används.. iaf jag stog nu i köket och väntade på att te vattnet skulle bli varmt och av ingen anledning alls öppnade jag locket till kaffekokaren där kaffefiltret är och tror ni inte att DET LIGGER ETT 3 MÅNADER GRÖNT LUDIGT KAFFEFILTER.. fyfan jag höll på att spy! 2 av de värsta som finns, mögel + kaffe!

nee nog om äckliga saker, nu fortsätter jag min valvaka (hejja rödgröna!) för jag börjar 12 imorn =) göödnatt


Saturday

hejhejhalloo! kvällens plan är att äta å sminka mej och sedan dra på parteey på Haga, morgondagens plan är att åka på spinning 13.30 och sedan hem till mamma, melissa å josef ♥ och äta och sen rösta! ska klämma in plugg också HE HE HE.. neee nu måste jag börja fixa mej och städa här.. hatar komma hem på natten och det ser ut som ett bombnedslag! have a nice night eveerybodeey =)



m-f SD

Zoran om word!:
Vilket kvalificeraat skitsnack. Jag tittade noggrant men kunde inte hitta ett enda sakligt argument. På vilket sätt skulle dessa människors kollegor och barn påverkas av att biståndsinvandringen reduceras? Jag ser inte kopplingen.

Jasmin om Zoran; MEN DU är kvalificeraat skitsnack! btw du säger att du inte hittade ETT ENDA sakligt argument? är du störd eller? finns flera stycken! vad tycker du om killen i början som säger att han "inte ska rösta på SD för att deras åsikter strider mot dom mänsliga rättigheterna", eller hon som säger att hon "vill fortsätta fira judiska högtider med sin kusin"? kan ta upp ännu flera men de känns som slöseri att slösa dom på dig eftersom du verkar vara braindead.. dom där tycker jag är jävligt bra argument (för dom stämmer) + alla andra också din okopplade highwoooon! pyssåkrååm! 
=)

okeeey idag har jag inte bara hunnit läsa "Zorans" kvalificerade skitsnack utan även ätit frukost hehe sitter nu och väntar på Lisa som ska ringa mej sen drar vi ner på stan: mission träningskläder ;) får igentligen pengar på måndag men men nått ska väl med hem, ikväll blir de roligheter med Myh och co! im out!


det enda svaret dom har på A L L T.


jersey shore

efter detta fantastiska program och lite Erykah Badu säger jag farväl till skol bekymmer och alla andra bekymmer och lägger mej och läser min fantastisk braiga bok som tyvärr kommer ta slut ikväll och taggar universitets biblioteket imorn he he he.. en skelruffsig bild får ni me, vackert? nej.  


thursday

hello! har nyss duschat efter att ha varit på medley, va på body balance.. och de va.. sneaky.. men jag känner mej "utsträckt" på nått konstigt sätt, någon hatade på mej och Frida och hyschade oss hehe får man inte viska eller?! yaah yaah ska göra smoothie snart och sen plugga psykologi! lika bra att fortsätta när man ändå är igång =)

Wednesday

faan va dryg skolan är.. den blir xtra dryg när man mest sitter och gör inget på dagarna istället för att ha lektioner, de äckliga vädret gör de värre .. här är allt jag ska göra idag.. nu har jag marknadsföring..jag hatar skolan PUNKT


kuuuul nooooot (travis mccoy gör mej lite gladare hehe)


tres amigos

hittade hemsidan på resturangen som jag ska praktisera på i Spanien! http://www.3amigos.es/se/galeria.html ruuligt ruuligt! nu ska jag skriva mitt plugg schema, later!

Tuesday

har inte pluggat nått idag.. men jag har typ inget som ska pluggas, eller jo det har jag, men jag ignorerar hehe ;) nee imorn ska jag skriva en lista på allt som ska pluggas för idag pallar jag inte för snart börjar halv 8 hos mej och idol! hehe btw provade jag en "powersmoothie" låter litte mobbat men den va fett god + hela tallriks modellen i en smoothie? hmm låter lite skumt men men, prova den! man blir as mätt på den =) bra om man inte pallar laga mat nån dag!

1,5 dl hallon frysta (eller andra bär!)
1 dl  yohgurt (jag använde cultura dofilus, tydligen as bra)
1 dl  kesella 1%
1 msk  linfröolja
1 msk  psylliumfröskal (går bra med vetekli)
1 st  liten banan
1 msk  gojibär

 + frukt om man vill!


btw, har inte haft ont i magen idag YEEY!


Y!

 


blää bää

min mage är KAOS.. vet inte vad det är! jag mår skit illa ibland de kommer mitt på dagen och sen på kvällen :( de känns som jag ska spy hela tiden men icket! hoppas de går över för det sjukt jobbigt!! det är som att jag är på väg att bli sjuk men aldrig riktigt blir det.. Frida ska på spinning vid 7 och jag hade gärna också! men jag vet inte om jag vågar, spinning är så jävla jobbigt så de kommer sluta med att jag spyr ner nån .. får se, handla ska jag göra iaf för tomt äre i kylen tjoheeej!


word!



in your face! era smyg rasister där ute! ska ner på stan en sväng snart, skulle igentligen ner med Emelie men hon sover bara bort sina dagar så det blev ju inte så lyckad hehe.. ska prova ringa och väcka henne igen.. har lite planer på G nästa vecka, får se hur det går! nee nu ska jag röra på mej.. see you =)

friday

jag är så jävla trött så ni anar inte! det är sjuukligt.. men jag ska trottsa min trötthet och dra ner på gymmet men helst av allt skulle jag vilja att de va natt så jag kunde sova! =) men det går icket! tror jag har pluggat för mkt och sovit för lite.. ne nu ska jag bara invänta Anna sen ska vi cykla iväg på våra racer cyklar haajdaa!

Thursday

kom hem från skolan vid 2 och la mej dirr i sängen men jag kände hur jag typ andades in damm.. hehe så jag storstädade istället! nu äre kliniskt rent, så kliniskt det kan bli iaf hehe.. mattorna hänger fortfarande på balkongen såg jag nu, hmm.. jaa ja nu är jag inte så trött längre så jag ska nog duscha och sen funderar jag på och äta salladsbuffe på ica gourme alla säger att de är så gött! och jag behöver nått gött! =)

har lite kvar på religons skiten så det M Å S T E jag göra ikväll! och jag M Å S T E plugga till psykologi provet imorn! många måsten hehe men nu måste jag duscha latöör! juste måste visa vad som hänt med min blomma! eller de är en palm så de är nog ett träd hehe!

  
här är framsidan men vad gömmer sig bakom? .... en skog av KLÖVER! de har växt som fan .. för nå dagar sen va de typ 4 kööver men nu är det bombaderat! de är typ ogräs men de är fint tycker jag så dom få va kvar! =) eller är de dåligt? nån växt expert?


Wednesday

måste bara skriva nått annat än nått som handlar om någon religon.. man blir snurrig i huvet av de, har ganska så mkt kvar men klart ska det bli innan 00.00 imorn kväll! de är planen iaf hehe har sjukaste träningsvärken fyfaan asså! och de har bara blivit värre med dagen.. damn you trappor, dom är värst! haha.. omg jag låter som en gammal kärring med rulator men what to do?!

älskar hösten btw!
alla fina kläder som finns och skor och tv program! allt är bra, inte för varmt och inte för kallt =) va på mötet om Spanien tidigare också och jag fick praktikplatsen jag ville, awesome! noo nu ska jag se halv 8 hos mej och idol och SEN ska jag fortsätta att plugga, latöör!


done n done

ello! skulle bara säga att jag vill ge credz till mej själv för att jag lämnade in mitt referat (som för övrigt heter Lisas stripp hehe) OCH för att jag masade mej ner på body pump, var egentligen inte alls meningen att jag skulle på nått pass utan bara fixa mitt gymkort och kika runt lite hehe men jag och Anna impulsade och yaah, hallå träningsvärk imorn! Linn va där också, rooligt roligt =)

har nyss sett Jersey Shore och funderar på att se nått mer, ska iaf ladda ner Utorrent (har inga program kvar på datorn) kämpade för att ladda ner Skype tidigare idag hehe men jag är fixarN! jag börjar halv 1 imorn om jag vill.. men jag ska nog på pdykologin ändå som börjar halv 11 måste klarna mitt huvud om provet! nee nu blev de ba massa babbel så jag avslutar med ett CIAO! en sneaky bild och lite Cunninlynguists – Hypnotized ♥


tuesday

YES! min dator är tillbaka hel och ren, har även windows 7 nu så de känns typ som en ny dator nästan hehe.. nää men nu ska jag ta tag i mina inlämningar äntligen =) har mer saker att göra som handla och träna, ska köpa gymkort på medley idag (bara så alla vet! ni vet vilka som har de som jag syftar på!) va där igår och skulle fixa de men då hade jag glömt kolla upp mit kontonummer HEHE smart där! i veckan har jag;

Svenska - inl referat IDAG!
Religon - inl kärleksbudskap tordag
Psykologi prov 1 + 2 fredag! plugga!

ska även på spanien möte på onsdag, inte långt kvar nu! har inte tänkt på att jag faktist ska dit och praktisera och de är ingen jävla semester hehe.. så jag måste börja ta upp mina spanska studier.. jag börjar känna mej nervös.. jag som hatar att ha praktik här i bajsumeå.. hur är de då där? DET ÄR FRÅGAN okeej nu ska jag inte bli så sentimental.. nu ska jag börja med svenskan holla!

Sunday

de va ruuligt ruuligt igår kväll me! även fast min cykel står väst på stan.. måste hämta den.. blööh, men what to do? jag verkligen hatar min dator atm! kommer snart slänga ut den genom fönstret frågan är hur det ska gå och skriva mina uppgifter i skolan som jag har i veckan när den stänger av sig var 10nde minut (Jon för i hvete du måste fixa den!!) faan också!

idag
har jag diskat.. varit med anna en sväng, varit på västerhiske en sväng och snart kommer anna hem igen och då ska vi se på film.. jag kan ju inte på min äckel dator hehe börjar 12 imorn, fett skönt! inte skönt att jag inte har pluggat + inte skönt att jag snart är pank! jag ska leva på makaroner och ketchup från och med nu PUNKT


Saturday

asså gårkvällen/natten va skjukt kul! =) jag och Myh träffade as gamla klass kompisar från 6års fattar ni?! omg! haha 3vligt sällskap va de iaf.. vi drog först på Olles men bestämde ganska snabbt att dra in på 5ives även fast de rånade mej (har lite lite lite pengar atm) sen gor vi på skummaste afteerparteey HAHA.. kom hem 6 imorse, vaknade rååå pigg, har nyss duschat, ska göra köttfärssås snart och emelie ska nog komma! THANKS GUUURLS/BOOYS FOR 2night!

big luuv! 12 år! omg! ♥♥




strike a ugly pose33ee3e3e3e3e!


balledator

here is the thing.. fläkten på min dator är typ trasig så den blir överhettad och stängs av, (ibland) anyways så lämnade jag in den idag till nr1 data expert på skolan och för ett tag sen skulle jag hämta den.. MEN då var den halvklar typ och nr1 data experteN hade bara hunnit flytta en liten del av det jag skulle spara till en annan hårddisk.. så jag tog hem datorn iaf även fast den är cp och stänger av sig själv men då upptäckte jag NU att han har flyttat TBS mappen!! HOPP1

nu kan jag inte fortsätta skriva på mina uppgifter som jag tog hem datorn för att göra.. om jag inte börjar skriva om dom vilket är fett drygt.. yaaah yaaah nu stängs den väl av snart så he är lika bra att jag går och tar en lååååååååång dusch och förbereda mej mentalt för att plugga sten hårt nästa vecka så jag hinner lämna in allt + fixa provet, latöööör!   


Thursday

Bob – Nothin' On You [feat. Bruno Mars]

ello! har nyss varit och tränat med Frida, Anna och Ingela-la-la-la! Supersugen börjar klcokan 9 hehe ni kan ju gissa vad jag ska göra då, i love that movie =)  jag pallar inte plugga ikväll.. planen är att se supersugen och sen lägga mej tidigt! btw någon som har en hårddisk att låna ut?


RSS 2.0