finally

snart kommer Cissi, Christoffer och lilla Jonathan! Alex och Jonny har också anlänt i UmeYo men dom träffar jag säkert imorn :))) lär alltså inte bli så mycket data nördande i helgen men det är ju bara positivt hehe!

squeeze yuhh

den här dagen har inte varit annan än dålig.. eller jo jag fick äta as god middag iof! fast den här träningsvärken DÖDAR mig for real det är hemskt och det blir bara värre och värre om den blir ännu värre kommer jag dö ännu mer på bodypumpen imorn hopp1.. fifaan! nu ska jag äta min apelsin och hämta den sista tvätten!

(blir alltid på happie mode av den här!)


jävla homodag

har nyss totalförstört en av mina favvo tröjor.. kul.. blir att dra ner på stan imorn och tröst shoppa! ah så får det bli (någon som ska med? holla at me!) hajdar!


where we stop nobody knows

here we go, come with me
there's a world out there that we should see
take my hand, close your eyes
with you right here, im a rocketeer


Tuesday

sitter i mina enorma tjocksockar (det är iskallt här som vanligt) och är lite småstressad.. den stora frågan är, ska jag äta innan jag drar på spinningen eller efter för jag håller på att dö av hunger men nu är det typ för sent att äta om jag inte vill spy hehehe vilka problem jag har tror det lutar mot efter.. vill inte ta några risker på mjälthugg/spy/kramp.. efter den intressanta informationen kan jag meddela er om att idag ska jag lägga mig och SOVA klockan 23.00, det kommer bli det svåraste att uppnå idag men jag måste förfasn!



the cure! ♥


2 cool 4 you

nyss duschat, sitter med fotbad och äter kycklingwook eller snart äter jag det! kyckling måste va godaste som finns.. stackars djur, i mitt nästa liv ska jag då inte bli en kyckling som alla äter upp jag ska bli en fjäril eller en koala dom är så söta! eller nää föresten om jag minns rätt så blir as många koalor våldtagna asså av andra koalor och efter dom blivit det så tar dom självmord och släpper greppet och faller typ 10 meter ner och dör (hehe nödvändig info) jag ska nog bli nån snygging typ Jessica Alba, fett skönt!

anyway jag kan änte förstå att jag inte tränat på snart tre månader det är sjukt! för det så jävla skönt och faktist roligt börjar jag tycka nu igen, allt gick utför efter Spanien hehe ;) men nu är jag back on track.. btw ska jag ringa om en lägenhet imorn (världens minsta) men även världens billigaste och världens bästa läge så jag hoppas hoppas hoppas! NEIN nu ska jag äta fuud sen dra och sola

lovely day

Jah Cure – To Your Arms Of Love

JAG ÄR KUNGEN ÖVER DJUNGELN! snart blire spinning, latör!



sunday

vakna sent, svtplay, granatäpple = ganska så bra söndag









get a grip!


...

Bruno Mars – Talking To The Moon

hatar sånna här dagar då inte ens godis gör en glad.. då är det något fel


psykoos

jag skulle ju inte köpa nått till den 24 och ändå kom jag hem med ett par skor och en vår jacka! som inte ens va planerat att jag skulle köpa men what to do måste verkligen save ma money nu! åker ju till Barcelona och snart en tripp till Sthlm! =) är helt lost om vad som händer imorn, men nått händer det  alltid.. nu ska jag get a grip och se om Jersey Shore ligger ute HOLLA!!1!

Madcon – O-s-l-o
juste Frida skriver teorin imorn!
GOOD LUCK MY FRIIIEND!



sry när man är min ven får man stå ut med psykoos bilder

Thursday

Hej du jag inte vet vem du är, ska ner på stan nu med Linn ville bara säga det så du vet.. de är svinkallt ute också så jag ska nog dra på mej skoteroverallen så du vet, senare ska jag träffa Frida och ännu senare ska jag hem och plugga + diska så du vet.. ser fram emot det HEHE, imout! såduvet


wednesday

försov mig IGEN! fast hade den bästa väckningen så helt dålig morgon va det änte! har inte rört mig från sängen än.. insåg just hur mkt grejer jag har att göra men aah de händer inte så mycket men i helgen då jävlar ska jag plugga!

senare idag ska jag på spinning och core (för första gången sen september!.. JA jag kommer dö-återuppstå-dö igen-återuppstå igen) men de känns skönt att komma igång! synd ba att jag har världens sämsta träningskor men de får jag fixa senare måste lägga mina pengar på mat atm! btw satt och såg Irans gröna sommar kolla in den, mkt bra dokumentär.. yaahyaaah nu ska jag ladda upp mej mentalt för spinningen, latör! 


new obsession

har håltimme.. kom nyss hem, tur man bor 30 sek från skolan heehe! har inte mycket att dela med mej av förutom att jag ska ta en powernap snart.. ville mest lägga den här låten för den är så jävla braaa och kommer alltid va bästaste!

you my new obsession, all i want to do
you my new obsession, i feel on top of the world with you baaaaaby!


o to the lluum!

glömde säga att jag delade pizza med en ollum i helgen, i luuv em'olluums!


Monday

K-OS – the Love Song

har haft ännu en AWESOME helg nästan för bra hehe ;) men what to do jag klagar inthe! det börjar dock synas på mitt konto att jag haft för roligt den här månaden..vilket inte är lika roligt men HEY! jag ska leva på makaronisar tills den 24, DET ÄR PLANEN! och när jag väl kommer få mina pengar ska jag bränna sönder dom igen got suum suum stuff to fix!

alla dessa bilder tar aldrig slut! men va ska man göra










I'll be there with you and silence your sound


gupthaaa

en dålig sak med Thoren är att dom ändrar våra scheman hela fucking tiden.. säkert typ 3e gången de här blocket dom ändrar det så nu mera har jag inga lediga torsdagar, har en lektion.. värt.. whatever imorn ska jag springa till historian och paxa den bästa dagen på det muntliga provet men nu ska jag sova och om jag inte hade alla mina bilder på ett usb skulle jag lägga in en bild på Byström, kanske lika bra att ni slipper det! nighy! 

asd

J Boog – Waiting On The Rain

inte så nödvändigt inlägg.. men insåg att jag har a lot to do/börja på tills nästa vecka hehe!

Historia - seminarium + 3 häften (1938740 sidor på varje) att läsa
Historia - bokrecension + fet uppgift om Kongo
Affärplanen + loggbok
Org och ledarskap - om mig själv + Haile Selassie
Svenska - talare, bok + bokrecension
APU uppgift
Bild - bli klar!
Hemsidan!

en positiv sak är att jag klarade marknadsförings provet idag, fett skönt! no more marknadsföring =) så resten av kvällen kan ni ju gissa vad jag ska göra hehe.. imorn är jag därimot ledig, i love torsdagar! fast då har jag lite andra business på G, LATÖÖR!  

tuesday

på riktigt jag måste ha nån sovarsjuka! varför är jag trött hela tiden? skit irriterande men ikväll ska jag lägga mej klockan 10 och se om det blir någon skillnad! nu ska jag göra lunch och sen plugga till mitt marknadföringprov, det absolut sista momentet vilket betyder att kursen avslutas imorn om jag inte får ig på provet då men det hade jag inte tänkt.. måste hinna ner på biblioteket också ju och tvätta och städa, det vanliga! nu ska jag rota i kylen, later!   



Monday

sitter typ fortfarande i matkoma efter att ha ätit kinamat rester för typ 5 timmar sen, yaa ya what to do! imorn måste jag ner på biblioteket så jag kan få klart mina sena skoluppgifter.. den här veckan ska jag plugga SÖNDER så jag kan börja träna utan att ha dåligt samvete och inte orkar plugga hehe! har också haft världens bästa helg med världens bästa! men den började med en sista minuten utgång haha men de va as roligt, nästan bättre när man är mindre folk då tappar man inte bort varandra i resten av umeyos corona vimmel hehe här har ni några fula bilder! seeyah

Enur – Whine

Eddy Wata – I Like The Way - Original Radio Edit feat. Beenie Man & Natalie Storm

   

   

 


Lets do it again

vaknade nyss, har bild klockan ett så nu ska jag duscha och dunka den här! see yah



Wednesday

ONSDAG och snart helg! imorn är jag ledig som vanligt men ska på lite business vid ett så hela dagen kan jag inte sova, tyvärr! har hämtat mitt H&M paket på posten för ett tag sen.. ÄNTLIGEN! kavajen är så snygg så jag inte vill ta av den hehe frågan är vad som händer i helgen? ja ja ska kolla över mina skol uppgifter nu tror jag och sen duscha fast först ska jag snoka runt lite, later!




 

Tuesday

mitt knä är typ ur led.. de känns som det, jävla fredag! ibland kan jag inte sträcka ut det normalt då känns de som att nån hugger knivar i det men what to do?! får gå lite som en apa framöver hehe.. slutade vid ett idag, drog hem, rensade mina skafferier (inte för det fanns så mkt meeen) och rensade min garderob och nyss skrev jag klart min handels lista! måste börja äta normalt känns det som.. ena dagen äter jag en gång om dagen nästa dag 100 gånger om dagen hehe men ibland är man lat, vilket jag är mesta dels! nä nu den här sista terminen ska mitt PLUGG komma först och sen SPARA PENGAR och sen TRÄNING och sen eeh.. jag börjar imorn med att lära mej vägen härifrån till Anna och Frida men hjälp av Frida! en bra början hehe ;) på tal om det lilla trollet! HÄR är hennes blogg!

N.E.R.D. – Hypnotize U



RSS 2.0