Wednesday

äntligen har jag en cykeeeeeeeeel! hoppas den håller nu bara för den är fan i mig ihop bygd av blod, svett och tårar.. stackars Jonatan jag kan vara en riktigt biaaaatch när jag har pms hehe kanske inte den bästa stunden att bygga ihop en cykel men med hjälp av min suss ♥ så gick det till slut och jag är so happy!! nu har jag bara en frustrations huvudvärk kvar som jag lyckats skapa men den går nog bort med nektariner och True Blood! nighty

Saturday

Skön dag idag, jag och Jonatan gick runt ersboda på cykel jakt åt mig och på vägen stötte vi ihop med min Kussemurra också, det var treeeevligt! Tror nog jag hittat min blivande cykel och det blev som du sa Linn.. Biltema! Nu ska jag ligga i badet med ett iskallt cola glas och titta på true blood och njuta av min lediga helg!! Woohoo!


Saturday

blogg.se bajsapp funkar ju inteeeeee jag blir ju gaalen.. fast det spelar väll ingen roll för det ända jag gjort är jobbat de senaste dagarna men jag klagar inte! jobbade dock dubbling ikväll vilket var skönt, anyway jag har ett nytt mission (jag och mina planer hehe) och det är.. INLINES! blev avundsjuk på Jonatans inlines han har köpt.. jag vill också glida omkring i sånna, så jag hittade ett bra par på teamsportia MEN såklart har inte umeås butik dom på lager.. rooooooligt.. not! så jag måste fortsätta mitt mission, mitt halft avslutna mission är ju cykeln och där har jag nog hittat en men jag vill prova den först, när min lön kömmer går ni inte säkert på gatorna för då kommer jag glidande på antingen cykel eller inlines muhahaha nighty! 

RSS 2.0