imorn blire

OOOH YEEAAAH! OOOH YEEAAAH! OOOH YEEAAAH!

  

asdzxc

tack vare Linn kan jag inte sluta lyssna på Flipsyde haha.. dom ger mej good memories vilket är bra iof! har ätit världens godaste middag (vilket förvånade mej hehe) men de är nice, gratis är gott! fixade mina hörlurar idag och fan va allt ska kosta en massa pengar.. lär vara pank i Oslo och de känns ju inte så bra hehe! btw så har jag beställt hem en massa kort reaal roligt ska sitta och kolla på dom vet inte varför jag längtar tills dom kommer.. men de känns speciellt att inte ha dom på en dator utan på papper hehe ;)  nu ska jag sitta och rensa datorn så den inte tar livet av sig på väg ner till Oslo + fixa lite filmer som slavdrivarn Frida har bestämt hehe, im out!  


Wednesday

kan de blir nyår snart eller? och sen januari och sen den 3dje januari så jag och Frida kan sitta på tåget ner till Oslo! bara 5 dagar kvar =) nu snart ska jag och Frida ner på stan och bränna pengar och lämna igen ett par hörlurar hoho sen måste jag städa lite här tror jag


Monday

här får ni en julbild, nu ska jag göra varma mackor och vänta på resultat från Lisas mission muhaha´


Sunday

snart äre partyparty men det stora problemet är vilka skor jag ska välja och hur jag ska ska få bort min huvudvärk? får hoppas att det löser sig! seeyah

två timmar efter dopparedan

nu va julafton avklarad, hade de bra med bra mat bra sällskap aah allt var bra bra bra! :) har vänt på dygnet hehe no shit.. men ska försöka lägga mej snart, ska upp imorn och åka hem till mami för att fira "julafton" igen med mina underbara småsyskon! aah va nog inge mer jag vill dela med mej av eller jo juste tack för alla julklappar! ♥ (har fler på ingång muhaha) måste komma ihåg att inpregnera mina skor också, herregud va saker man ska göra.. nä nu ser jag fram emot annandagen, great! nighty


här har ni föresten ett fint exemplar av mina makkapakka ögonfransar på högra sidan (som är mkt kortare än på andra ögat därav synns dom inte) OCH min läppgrej på höger sida som är mkt längre ner än den andra.. så gott folk! granska denna bild noga och försök nu inse mina små defekter, eftersom vissa vägrar inse dom hehe.. but hey! i was born to be born with these makkapakka defects!   


nudlaaar

Million Stylez – Love We Deal With

har fördrivit tiden med att kolla på en massa program bla Kinas mat och shit.. vissa länder har skum matkultur! gillade dock avsnittet om nudlar, nudlar är nice! fast dom är ändå ganska clever det är som att jag skulle sitta nu och fundera på vad jag ska äta men jag har ingen mat så då kan jag typ gå ut i skogen (låtsas som att det finns en skog i mitt umeyo city hehe) och typ ta en ekorre och steka eller typ micra en skalbagge nomnom!

btw det är ju julafton imorn och den ska tillbringas i bygde, min mage kommer få partyparty wooho! god jul förifanken :)))


den här smickrande julgåvan går ut till er coolingar som läser min blogg heheohho


haha


Wednesday

jag vaknade kring 12 och läste två sms jag hade fått.. våra planer för ikväll gick i kras, typiskt att folk ska va sjuka.. så min livslust försvann lite grand eftersom den här kvällen kommer bli som igår = noll, nada, hichi, inget, zilch, nichts.. jaa jaa! vi tar igen det på annandagen (I hope! nu får ni fan bli friska) och nyår! så idag har jag hunnit med att

- diska, plocka
- kollat på allt man kan kolla på
- tänt ljus, som hunnit brinna ut
- tagit bort nagellack
- provat mina kläder till julafton, annandagen och nyår.. haha
- tjuvöppnat ett paket

saknas nog bara att duscha fast juste Frida ska komma förbi så jag kan inpregnera lite skor! hehe fyfan va tråkigt jag har.. haha hejdå

UPDATE: Frida dissade mej för sin mage.. så nu drar jag till esmooth för att bla. bära kartonger i utbyte mot mat! det är vänner till för muhahaha!




Tuesday

nu har Alex åkt och lämnat efter paket och ett par grymt snygga skor, love them! tack så mkt! :) tänk, snart är det julafton vilket betyder grymt god mat och julklappar.. jag börjar få lite julkänsla faktist! ikväll kommer det inte hända så mycket, emelie ska komma förbi senare men frågan är vad vi ska göra hehe typ ladda upp oss inför imorn då jag ska inviga mina nya skor jag har fått! nee jag känner att de sista dagarna av det här året kommer bli hur bra som helst och början av nästa år också då jag ska spendera den i Oslo ♥ hos mina underbara syskon och deras pojk/flickvänner! (nu lät det som att dom va en hel klan hehe) kan det blir bättre eller? nä tror inte det! :))))


NO

oh no!.. bra att min hm leverans fuckade upp sig, så nu blire inga kläder.. fan också jag som behövde den där väskan so bad :'( jaa jaa, jag sparar ju pengar iaf hehe så nu har jag råd till min conch piercing de är ju bra fast jag känner mej nervös! Lisa foor i hvete jag kommer typ svimma haha.. snart kommer Alex, woohoo!!  


LOVE THIS DAY

den här dagen har varit bästa dagen på länge! tänk att saker kan få en så glad, JAG ÄR SUPERGLAD! jag tycker tillåmed att de ska bli roligt att städa och tvätta nu.. då är det something wrong MEN JAG KAN INTE VA RASTLÖS, LESS, IRRITERAD, TRÖTT INGENTING FÖR DEN HÄR DAGEN ÄR KUNG OAVSETT VAD! tack för mej

Monday

kanske ska duscha nu, ska ner på stan vid halv 11 med Frida och Lisa för att köpa de sista julklapparna och biljett till annandagen och vad mer.. kläder kanske hehe, sen ska jag hem för att tvätta, städa, plugga och juste vid halv 12 ska jag till skolan (har svenska!) omg.. fast jag vet inte om jag behöver va där.. aah vi ser ju hur det blir med den saken hehe! det är mina planz today
 


Saturday

vad hände med 8 random kommentarer på förra inlägget? anywhu så va jag och hämtade paketet och skorna va jätte sköna så det stämde va alla sa kung! de kanske är därför hela umeå har dom hehe, har nyss duschat och ska hitta nå kläder jag ska ha.. ska på hemligt uppdrag om någon timme! nu måste jag torka håret, latöör!


Friday

sitter och väntar på mami som ska komma förbi och sen ska jag ner och handla ännu mer julklappar men nu är det till mina småsyskon så de är roligare mohaha springa runt i leksaksaffärer! :)) senare ikväll ska jag tvätta och städa medans resten av UmeYos youngsters är på corona men heeeeeey jag har varken tid eller pengar.. här har ni en bild från igår från mitt och Fridas julpyssel (vi satt i tre timmar!)
  



anonym till anonym
"jag ser att du har umgåtts
mycket med jasmin...."

haha hur ska jag tolka det där??


Wednesday

de här två veckorna har jag BARA gått runt i mjukisar och uppsatt hår varje dag, kanske något undantag men jag har inte haft mjukisar så här ofta sen typ 8an.. men jag har fan inte haft nån livslust haha! har bara gått runt i tankar som "vad är skillnaden på kognitiv beteendepsykoterapi och bilogi terapi?" "vad är sambo lagarna?" "vem var hlwegastir?" "hur många gerillaledare finns i Kongo?" "varför får man tourettes?" "vad är EG domstolen och hur funkar den?" "vad är en attityd och dens komponenter?"

jag blir snurrig bara jag tänker på allt.. men SOON its over bara jag nu hinner klart med min mega stora historia uppgift som ska in om en vecka, jag ber till högre makter att jag inte behöver sitta och plågas med den på lovet, nä den här dagen har varit dålig.. har dunkande huvudvärk, är hungrig och har bara lök+ägg+mjölk+peppar = äggröra som jag verkligen inte vill ha, jag skulle handla julklappar idag men insåg att jag inte har tid, det är den där jävla fullis vingubben på tv, de är sjukt rörigt här och det ligger kläder överallt.. ne nu ska jag get a grip och göra klart sista frågan på den här förbannade rättskunskapen och lägga mej tidigt och drömma om mina skor jag beställde tidigare idag.. wooho! där har vi något positivt :)))

såhär glad känner jag mej nu hehehehe


Tuesday

har nyss fixat min och Fridas tågbiljett som makkapakka SJ förstörde.. nemen tåget från Sthlm till Umeå var inställt så vi fick ta buss istället, skönt att det fixade sig! asså jag MÅSTE verkligen städa och tvätta men jag har inte tid idag för min nästsista inlämningsuppgiften för i år ska göras och lämnas in för imorn ska jag ta paus från allt pluggande och köpa julklappar! (och köpa kolla på kläder muhaha) även om jag har köpförbud.. har redan en beställning fårn h&m (som också är makkapakka som ändrar leverans datum hela jävla tiden det skulle inte förvåna mej om jag får allt i juni typ).. förhoppingsvis inom en snar framtid har jag även ett par skor!



sunday

idag har jag pluggat och sett på film seeen kom anna förbi och vi åkte till the hood aka ålidhem.. SKOJA! alla vet att ersboda knäcker ålidehem..SKOJA! jag knäcker dom båda! hehe och seeen har jag spelat sönder angry birds hemma hos anna och frida, JAG ÄLSKAR ANGRY BIRDS! och seeen kom jag hem och nuuu ska jag ha pluggvaka ne fan de där lät tragiskt jag ska ha luciavaka med alla mina 1000 kompisar dom sitter här i ring runt omkring mej hehe.. nemen ärligt, palla luciavaka och palla det här inlägget nu ska jag dansa indiandans



calculation

Lutan Fyah – Save The Juvenile

nudlar + jokk + språkhistoria + rättskunsap = dåliga sidan av livet



Saturday

vaknade nyss, ligger alltså i sängen med min dator likamed datanörd men min säng är så skön jag skulle kunna bo i den fast det har jag typ gjort hela veckan.. pluggat i den, ätit i den, sett på film i den, sovit i den.. det är bra grejor det! tiden har gått så snabbt och det är redan december och snart har jag lov och snart är jag i Oslo och snart blir jag moster och snart tar jag studenten och sen då? ska hinna med en sväng till London med Cissi också och köpa upp hela Primark men sen har jag ingen aning.. jag vet iaf att jag ska duscha nu och senare ikväll får jag se vad det blir! later!



List #4

Var kommer du ifrån?: UmeYo
Hur gammal är du?: 18 år
När fyller du år?: 23 juni
Tycker du om någon just nu?: Men ja många! i don't hate anyone
Gröna eller röda äpplen?: Just nu köper jag bara röda svenska eko äpplen = RÅGODA!
Vilken tid gick du upp idag?: Snoozade i 1,5 h och vaknade 8 - insåg att jag hade 30 min att fixa mej och dra till skolan, det var inte en bra morgon!
Har du sovit i din egna säng inatt?:  Yesbox
Har du sovit ensam inatt?: Ensam med alla mina kuddar
Har du strumpor på dig nu?: Ahh det har jag.. hellokitty hehe
Bukar du bädda sängen?: Men nää..
Vad blir du attraherad av?: Jag har kommit fram till att jag blir det av stora näsor..asså inte potatisnäsor utan fina näsor haha.. låter lite snekay, sen äre väl allt annat vanligt fjant
Varför?: Men inte vet jag.. de bara är så! Moses (utan sin peruk) i Prinsen av Egypten är min drömkille

Hur svarar du i telefon?:
Olika.. beror på vem det är! snällare till vissa hehe om de är hemligt eller konstigt nummer säger jag bara "hej det är jasmin"
Vad ska du göra ikväll?: Inte så mycket tänkte lägga mej snart fast ska nog hinna skriva lite mer på min språkhistoria är det tänkt!
Vad ska du göra imorgon?: Dra ner på stan, plugga, äta
Var vill du bo när du blir stor?: På en ensam fredlig ö med mina idoler och kokkosnötter 
Vad vill du bli när du blir stor?:
Det är frågan.. i dont know really
Är det okej att gråta? Men jaaa! jag gråter ofta hehe mest till filmer 
När grät du senast? Förra helgen
Vilken årstid tycker du bäst om?: Sommarn för jag fyller år och hösten/vintern för den är moosig
Laddar du ner musik och filmer från internet?: No comments about that
Vad skulle du göra om du vann en miljon?: Spendera dom på min familj (de är det bästa i längden!) 
 
Bär du glasögon eller linser?: Nej! tur det, skulle aldrig palla
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?: Nä! mycket roligare med folk som har "udda" klädstil ju och inte massa märkeskläder
Har du piercing?: Sex stycken i öronen och i näsan, ska bli fler inom en snar framtid då jag har pengar hehe
Har du tatuering?: Nää, men har funderat på en as bra! men jag vågar inte än
Vill du gifta dig?:  Aldrig fast man ska aldrig säga aldrig (det ska jag tatuera in om jag gifter mej..haha..)
Vill du ha barn?: Men jaaa! såklart vem vill inte föra vidare sina fantastiska gener hehe
Solar du ofta?: När jag kan, var bra på solarium ett tag tills jag insåg att jag kommer få cancer
Är du bra på att laga mat?: HAHA NEJ
Hur vig är du?: Normalt? kan inga cirkus konster direkt

Vilken är din favoritglass?: Ben and Jerrys cookie dough
Bor dina föräldrar tillsammans?: Nooo!
Är du morgon eller kvällsmänniska?: Kvällsmänniska fo shoo!
Vilken ögonfärg har du?: Vanliga bruna
Vilka hårfärger har du haft?: Bara min naturliga, har aldrig färgat håret
Är du beroende av något?: Jokk tranbär, mango, isbitar 
Röker du?:  Passar den frågan.. NÅ såklart jag inte gör! då stryper min syrra mej och det vill vi inte ska hända
Senaste låten du hörde?: Bruno Mars 


Thursday

varför pluggar jag inte? jag förtränger det.. ska se film istället hehe ;) men jag orkar fan inte det är så jävla tråkigt.. den här helgen kommer inte bli rolig! om någon frivillig vill göra min språkhistoria + allt annat äre bara att höra av sig! btw kan småungar sluta råna massa butiker helatiden?! whats the problem? gå och hem och plugga lite istället så slipper ni tatta runt, mkt bra förslag från theoneandonly


P to the eace!


Nä nu jävlaaaaar!

hehe de där lät lite drastiskt.. nemen jag SKA få mvg i både psykologi OCH religion, finns lixom inget annat alternativ.. så! nu vet ni det och OM jag inte skulle få det får ni alla ett slag på mej! nu ska jag plugga och senare ikväll dra till min kusin som fyller år woohoo! :))

Tuesday

känns som att det var ett tag sen jag skrev ett normalt inlägg här, även om mina inlägg aldrig blir så normala hehe.. kan glatt meddela att jag nu har avslutat min religions "kurs" eller va man ska kalla det vilket betyder att jag slipper dom lektionerna tills vi slutar (även om det bara gäller 2 veckor hehe)  och imorn ska jag göra det sista momentet i psykologin så då blir den kursen också avslutat - skööönt! har dock världens drygaste historia uppgift jag M Å S T E börja på 

på tal om ingenting så lyssnade jag, eller jag lyssnar förtfarande.. haha! fråga inte varför men på världens dåligaste Spotify lista men jag orkar inte byta atm.. iaf så hörde jag en låt och jag va helt säker på att det va en tjej som sjöng och tillslut ville jag kolla vem det var för jag kände inte alls igen den.. det visade sig att det va Justin Bieber och där lämnar vi han, no more comments about that

nu ska jag läsa igenom min psykologi, byta ut den här jävla dåliga bajs listan, borsta tänderna och sova! goonattissss


GULLIGULLUNGE! ♥ (inte jag då, utan Melissa höhö) hon skulle bara räkna massa kottar när jag försökte fånga henne på bild hahaa

never gonna happen darling



1995:- tror ni jag dör lite eller?? man kan alltid drömma :'(


say what what in the

vad är grejen med hästar?
vad är grejen med spökljud?
vad är grejen med att det aldrig finns tvättid?
vad är grejen med bloggar?
vad är grejen med likadana program på alla kanaler, fast med olika namn?
vad är grejen med att vissa tecknade "människor" är snygga?
vad är grejen med skolan?
vad är grejen med umeå?
vad är grejen med dålig popmusik?
vad är grejen med trasiga hörlurar?
vad är grejen med dyra saker?
vad är grejen med vad är grejen med?

om ni kan svara på allt detta är ni bäst, tjohej!

woopwoop

so i walked 8 miles then i drowe 300 to become brooklyn's finest and make mo' money


yesterday

 
bakade sönder igår, men sönder goda resultat! fridas pepparkakshus blev söndersnyggt men bara på grund av det fina namnet på ena taket ;)) nu ska jag plugga psykologi och äta söndergoda lussebullar =) 


brukar glida runt, hänga runt, låna pengar

tog fram min "julpyntslåda" inte så mkt jul grejer i den mest en massa papper och nån tomte och lite glitter men heey det är nått iaf! ska dra med anna och frida å handla också, är lite less på makaroner och ketchup om jag ska vara ärlig hehe och så här låter det när du ringer mej! later


RSS 2.0