Monday

vaknade nyss ska åka och jobba klockan 4.. nu ska jag väcka sömntutan och sen äta frukost! btw vi har blivit med katter i 6 veckor kul liv nu ska jag gå och hoppa i sängen haajdaar!

dumbulle

bajs blogg.se skriver från mobilen nu och hade skrivit värsta inlägget på blogg.se meeeen sen när jag skulle läggs upp bilder gick det inte då nu skaffade jag appen så nu jävlar... aja tar mitt långa inlägg kort, vi (jag och Jonatan) har pyntat idag och det blev jätte fint och vi har bakat lussebullar men receptet sög så dom blev Inge söta alls så imorn ska vi ombaka så dom blir goda! när jag skrivit det här ska vi se på A Christmas Carol hihihohohaha


Saturday

sitter och väntar på ett viktigt telefonsamtal.. hehe.. nee ska fara och köpa julpynt och handla mat med mina vänner om vi fixat en bil annars får vi släpa allt på byssen! känner att jag måste klä på mig, senare ska jag och Jonatan baka lussebullar! och städa (hehe men det där med städa vet han inte än muhaha) så det blir SUUUUUUPER mooosigt tills imorn då det är advent nee nu ska jag göra en budget på hur mycket pyntet fåt kosta har lite julklappar och köpa också lateer!

Tuesday

idag har jag varit nere på stan med min kussemurra och har bland annat fått hem en vinterjacka för halva priset, inte dåligt! imorn kommer äntligen Anna tillbaka, då ska vi allihopa ha en tacos reunion göööööött! yeah yeah i hlegen jobbar jag är så jävla glad att jag har jobb, ett roligt jobb! som jag längtar till helt sjukt trodde aldrig jag skulle känna så.. men det är väl bra i guess!

sitter i halebops bajschatt som 19e i kön, kuuuuuuuuuuulnooooooooooooot ska kräva mitt mobilnummer hehe jag klarar inte av att se min iphone ligga död och oanvänd herregoden... nee nu ska jag bada med våran nya badkarskudde YEAAH! as skön kommer somna

Friday

min dag har bestått av jobb från halv 3 till 12, kom hem och såg på How to make it in America med Jonatan och nu sitter jag och äter sånna här runda färgglada med choklad inne (haha kommer inte ihåg vad det heter) ska gå sova snart, jobbar hela helgen så måste få min sömn.. hoppas det är lika lugnt imorn som det var idag

ska försöka hinna med att dra till obs imörn och hämta mitt paket och få tag i bajshalebop och få dom skriva över mitt nummer så jag kan börja använda min iphone!.. så jävla störande att dom inte har en normal support yeah yeah i sinnom tid nu ska jag börsta tänderna!

Tuesday

Här sitter jag i mörkret.. hehe de där lät dystert men det är sant, klockan är 07.44 och inte ens fåglarna är vakna (dom äter alltid på våra fågelfrö-bollat på balkongen) då är frågan varför jag är vaken? JO! jag ska på info möte om Ungdomsgaranti.. nu är det typ 5e kallelsen så nu får jag ta och dra mig dit tyck ja! längesen jag var vaken såhär tidigt och vaknade frivilligt har legat vaken i typ 30 min innan jag steg upp, skuuuumt!

Efter mötet ska jag dra runt på stan, var ett tag sedan ska köpa massa små grejor och kolla vinterjacka OCH hoppas att jag får hämta ut mitt H&M paket  snart har beställt en as fin kimono! yeaah yeeah skriver det här för att tiden ska gå och det har den så nu ska jag koka gröt.. min buss går om 40 min! btw jobbar helg i veckan, GÖTT!
-
vacker bild från igårkväll på bussen hem från jöbbe!

sunday

fan vilken SLAPP söndag, rå skönt! tittat på film, tvättat, degat, EMA, film osv.. imorn blire jobb för mig, kanske ska hinna med stan innan jobbar kväll.. Jonatan ska på synundersökning på morgon så ser om jag hänger med han ELLER så ligger jag kvar och snarkar, det lät som en plan!

idag fyller Frida och Anna år! eller för 3h sen slutade dom fylla år rättare sagt, imorn ska det nog Skype pratas! ;) btw! min storasyster blogg finns också! very gyyd very gyyd! bloggfenomenet sprider sig vettu he e bra!!
nu  ska vi sova!

RSS 2.0