Tuesday

faaan vilken träningvärk jag har.. sov förjävligt inatt vet inte varför, somnade jätte sent och vaknade klockan 9 super pigg och skulle kliva upp sen såg jag på klockan och märkte att jag bara sovit 3 timmar så jag la mig igen.. vaknade typ 117 gånger och var as trött varje gång så till slut klev jag upp halv 2 som en zoombie.. har ätit och tittat på big brother och nu ska jag diska sen gå på könsum och sen åka och träna! det är jätte fint ute allt håller på att smälta jag känner att våren är här wöööhoo!


monday

idag har jag sovit, as skönt efter den här helgen! sen har jag städat, kollat på big brother, tränat body pump med min kussemurra och min kropp känns som spaghetti.. nu ska jag se Det okända och få mardrömmar inatt HÖHÖ jag taggar.. not
good old days hahahah

saturday

va lugnare på jobbet idag, skööönt! imorn kommer det dock inte vara lugnt.. mitt första morgon pass och det är typ 1000 saker jag ska kunna som jag inte kan, får se hur detta kommer gå är ganska så nervös hehehe nu ska jag se Jersey shore och äta yoghurt kul liv och sen ska jag sova ska upp och jobba igen om 6h, nighty!

friday

fyfan viken dag det var på jobbet idag.. hur MYCKET som helst! omg.. fick inte mat förens klockan 10 och jag märkte det inte ens inte konstigt att mitt huvud sprängdes där ett tag hehe.. kommer bli samma imorgon, JAG TAGGAR! nu ska jag iaf betala räkningar, dricka te, titta på big brother, läsa min nya bok och sen sova låter som awesome plaaaaaan!

Thurday

jobbar imorn med endast ett öra med hörsel.. BRA DÄR! ge mig en rosa kavaj och silver halsring så blir jag glad.. nighty!


Tuesday

Helluuu! sitter och ser big broder hehehihihoho imorn ska jag på utvecklingssamtal på jobbet och sen på utbildning och sen träääna och sen sooova och seen och sen och sen neeee skoja bara.. Var förbi Jonatan på jobbet idag det va lite scary och han duktig jag skulle då inte palla skotta tak hela dagen! Nighty


Sunday

Jobbade idag och lärde mig massa, utcheck är fortfarande nytt för mig har bara jobbat två dubblings pass alltså 8h sammanlagt! Kul att lära sig något nytt efter 4 månaders jobb.. i veckan ska jag träna med min Kussemurra hon är så bra jag blir så peppad av henne! Mkt kuligare att träna med någon :) speciellt när denne är lika plingus som en själv! (eller mer) Muhaha! Jobbar hela helgen så måste passa på att träna nu då jag är ledig.. Yeeah yeeah nu ska jag hoppa i badet innan det svämmar över och sen sova!

btw här är Kisse! Den svenska versionen av hans namn, omdöpt av mig the one and only! han lyssnar mycket mer på mig för han gillar mig mest lilla Kisse


Saturday

Kvällen har spenderats på smultronvägen, visst låter det vackert?! Imorn jobbar jag dubbling 09 - 13 sen ska jag agera cleaning woman med mina dos amigos.. Får hoppas bara att jag kan somna med min grannes rejvparty bredvid HEHEHE skott traktorerna kanske dämpar deras "helan går" trudelutt.. Omg! Det måste va Gunnar 65 som styrt festen vilket betyder att dom troligtvis inte drar ut på krogen vilket betyder att dom aldrig kommer hålla käften, men jag har både vinden och traktorerna på min sida får ha hoppet på dom!

Låg och tänkte nu eller det gör jag varje gång det kommer in ett par på 45+ och som antingen ska checka in eller vill boka rum, för nästan alla spelar det absolut i ingen roll om vi har slut på queenrooms (med dubbelsäng) utsn dom tar gärna varsin säng och ibland är det ett önskemål att dom måste ha ett twinroom med två separata sängar alltså.. Visst är det hemskt?!?!? Tur att jag och Jonatan inte är 45 än!


thursday

när jag har varit och gjort massa saker flera dagar i streck och haft massa att tänka på och saker att planera så blir jag skit rastlös och på dåligt humör när jag bara sitter på röv, som idag tex.. idag har jag inte gjort något, vaknade och mådde förjävligt, somnade om, vaknade alltför sen, såg serier, åkte och handlade i snöstörm, kom hem inte så glad, tappade ut socker paketet på golvet, stänkte ner mig själv med äckel diskvatten, ännu mindre glad.. aah så har min dag varit idag inte en bra dag.. en jävligt tråkig dag men imorn! då ska jag ha en bättre dag, då har jag saker att göra! vilket är awesome, hoppas ni har haft det roligare än mig TJOHEJ!

Valentines day!

Ååh! Längtar tills imorn, känner på mig att det kommer bli den mysigaste alla hjärtans dag någonsin, nighty! <3


Sunday

Omg its very late! Väntar på att Jonatan ska borsta klart sina tänder så han kan köm.. Vi har flängt runt hela dan, först colombiansk frukost, promenix, gått runt på stan, ätit indiskt, klappat kisse! Han är så sööööt i love him the best cat in da wörld.. Nu är jag trött så bajbajs här har ni mig för någon minut sen hehe


Wednesday

Jag och min träningsvärk är ingen vacker saga, en saga som aldrig slutar vilket gör att man blir less och vem vill lyssna på sagor tills man dör?? Va va va! Hehe och inte blir det bättre när man springer runt stan hela dagen och sen springer runt på jobbet.. Till och med nu när jag ligger ner känns det som någon drar i mina ben, armar, axlar och svank herregooden

Imorn ska upp, handla, tvätta? Om jag orkar och hämta min dator! Jag är taggaaaad!
Nighty!


RSS 2.0