nolife

helgen har varit händelserik och trevlig om man bortser från några incidenter MEN ingen dog och det är huvudsaken! måndag, tisdag och onsdag kommer bestå av intensivt pluggandet vilket betyder att jag inte kommer ha något liv.. har 4 uppgifter om inte fler som ska in och sen på torsdag ska jag ligga i min säng och grina av lycka för att jag är klar med gymnasiet, kommer kännas så jävla skönt ska jag tala om! hoppas att det regnar så jag inte behöver sitta och ha ångest för att jag sitter inne och pluggar när det är fint väder hehe ;) nu ska jag fortsätta plugga till marknadsförings provet imöörn chaaaaao!

L.O.V.E by B.O.B



"He’s not perfect. You aren’t either, and the two of you will never be perfect. But if he can make you laugh at least once, causes you to think twice, and if he admits to being human and making mistakes, hold onto him and give him the most you can. He isn’t going to quote poetry, he’s not thinking about you every moment, but he will give you a part of him that he knows you could break. Don’t hurt him, don’t change him, and don’t expect for more than he can give. Don’t analyze. Smile when he makes you happy, yell when he makes you mad, and miss him when he’s not there. Love hard when there is love to be had. Because perfect guys don’t exist, but there’s always one guy that is perfect for you."


thursday

håller på att tvätta har gjort det sen 6 och klockan är halv 2 och jag är inte klar.. meen det kan vara för jag snackat med Jonatan i 3h och glömde tvätten hehe men så kan det gå! har en lektion imorn och sen ska dra på strömpilen och fixa lite bizniz och senare på kvällen blir det grillning, woohoo!



kanske blir en repris av detta imorn, förhoppningsvis inte hehe


wednesday

jag som skulle lägga mig tidigt ikväll men det blev inte av har i snitt sovit typ 4h per natt i 4 dagar.. det är inte skönt, men vad ska man göra? huvudsaken jag kommer upp på morgonen! tidigare idag var jag och grillade med anna, jonas, johanna, maria och co var hur skööööönt väder som helst! man blir så lycklig av solen trotts att jag stinker grillkorv nu =) får ta och duscha imörn! det går faktist framåt på pluggfronten, jag börjar se ljuset i tunneln hehehe nemen mitt svenska tal gick hur bra som helst idag + att allt UF är klart nu och det känns förjävla bra! så nu har jag bara 4 uppgifter kvar innan 1 juni.. imorn blire att dra på strömpilen och tvätta har typ inga rena kläder hehe.. man förstår verkligen att jag verkligen inte gjort annat än att plugga de senaste veckorna haha fyfan va deprimerande! nu ska jag sluta svamla och borsta tänderna, nighty!




Monday

har jag kanske världens skönaste jeansjacka eller? JA DET HAR JAG! den är fan bäst! btw har nog hittat min studentklänning också, blir en långklänning om den finns kvar förstååss! anyway har iaf hunnit vara på Ålidhem  med Anna, Maria och Sandra vilket var trevligt vi kom också fram till att vi ska grilla hemma hos anna på tha preepartey innan fysikgränd skiten på fredag sen ser vi vad som händer.. imorn ska jag hem till mami och gratta Melissa som fyller år och senare måste jag plugga fifaaen! men nu sitter jag och väntar på att min kära pojkvän ska logga in på ämzn men det ser ut som att han dissar mig..tror jag får ta och skalla han lite sen när han kommer tillbaka till regniga sverige, later!



döskallen och babyface heheihihööoho

guupta

allvarligt talat nu drar jag till ersboda, holla!


Sunday

oooops sov lite länge, men det är fan söndag så det spelar ingen roll.. hade tänkt att städa här och gå och handla nån frukost men vet inte om jag orkar, är sjukt trött vet inte vad jag ska skriva.. eh eeh eeh nä nu ska jag fortsätta göra ingenting, hoppas alla har en bra söndag och får äta frukost! skulle vara fett gott med ägg, yeaah yeah what ever!






throw dirt on me and grow a wildflower

vill ba säga.. FU munsår och JAG ÄLSKAR MINA NYA "jeans" hehe om du vill ha perfekta svarta jeans köp Dr.Denims jeansleggings på Rut fifaaen va sköna dom är.. om en timme drar jag och kollar på lägenheten och sen vet jag inte vad som blir av ska nog träffa min kussemurra? dra på partey på umedalen? sitta hemma? btw har älskad den här låten sen jag hörde den på ett spinningpass förra veckan, hade aldrig hört den förut.. skumt!



så jäääääävla braaa!

Thursday

har nyss dushat, hann iväg och sola också.. fan va effektiv jag är! ikväll ska jag tare luuugnt och inte plugga nått alls har gjort det i princip varje jävla dag den här veckan, ska bara ligga i min säng och se på massa onödiga serier! men nu ska jag äta min brända korv hehe och se Uppdrag granskning, imorn vill jag fan äta ute! det var så länge sen.. någon som är på G? och juste imorn drar jag och kollar på en lägenhet..finally! hoppas bara att den är bra! later

en dag reser vi runt jorden, frågan är bara när

Ison & Fille – Stationen (Single Version) [feat. Stor & Aleks]

talet är klart! nästan, men det är iaf inskickat men kommer nog göra en del ändringar hehe men det behöver inte min lärare veta.. imorn har vi mässa på skolan med våra UF, lär bli intressant och drygt som fan men you gotta do what u gotta do.. hade hoppats att få socialisera med J♥natan innan jag lägger mig men icket, han har väl lite roligare liv än vad jag har atm! ska träffa mami imorn också och ha lite business och sen på kvällen blire meeedley roligare än så blir det inte, nää nu ska jag sova nighty!


har en känsla av att jag måste uppdatera min mobil.. eller typ skaffa en riktig kamera.. eller så sparar jag min flooz!


Wednesday

varför försover jag mig fööööör har gjort det 2 dagar nu, änte bra! min plan var ju att skriva mitt talmanus på skolan nu.. men istället ligger jag här i sängen och lyssnar på musik, börjar nästa lektion 14.45 så det är ett tag kvar kanske hinner skriva lite nu måste bara äta först! efter lektionen ska jag och Anna cykla till strömpilen och slösa pengar hehehe.. eller inte, sen ska jag förbereda mig mentalt för intensiv träning i 2 dagar hehe får se hur det kommer gå! lär vara död på lördag.. yeah yeah har inget vettigt att säga som vanligt så im outta here!

Unconditional love



you never see it coming then the next thing you know
unconditional love, unconditional love
she aint lookin for no diamonds
and digging for no gold
just somebody to love
unconditional love ♥

Monday

nu känns allt genast mycket bättre! har suttit och pratat med min suss ♥ i nästan fyra timmar så nu ska jag fokusera på mitt jävla jävla jävla jävla svenska C tal.. jag hatar det verkligen, de ska vara inskickat på onsdag och jag har inte ens en aning om vad jag ska ha för ämne.. nepp! idag blev det inget av vilket betyder att imorn måste jag fan ha klart den där skiten och mitt liv blir inte bättre för att jag har jävla Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio) på hjärnan.. herregoooden hur ska detta sluta?! 


typ bästa kvaliten man kan få med min mobil kamera


asdxcv

vilket jävla avslut på den här dagen, en riktig fredag den 13e.. feeklifeek



gjorde ett örhänge iaf


friday the 13th

Det här måste vara den tråkigaste perioden i mitt liv.. men vad ska man göra? aldrig plugga igen!! iaf inte på flera år, är så jävla less på att göra massa dryga uppgifter som jag inte har användning för och eftersom mitt liv bara handlar om att inte få IG i någon kurs så är det sånt ni får läsa.. men de är bra då får ni lika tråkigt att läsa som jag har 24/7.. btw så startade min Fredag den 13 bra tror jag, hoppas jag klarade provet men det tror jag =) det är inte bara fredag den 13 idag heller utan det är min och Jonatans "officiella FB dag" ♥ hehhehe jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, vet inte heller om det är så bra att ha det den 13 men what to do! saknar han så så så så mkt vill bara att han ska komma hem nu! Tur att jag har lite annat och tänka på annars skulle jag bli galen som t.ex. det som ska vara klart tills på måndag


- ILU ledarskapsfunktioner
- DDB bank
- Apu uppgift
- Börja skriva talet
- Planera minimässan
- Hemsidan, animering 
 
skjut mig eller köp mig en slav.. valet är ditt 


Wednesday

fick så jävla ont i huvet efter spinningen.. och nu ska jag sitta och skriva svar på 15 as dryga frågor om kinas historia, hopp1! och imorn ska jag till tandläkaren fifaaen, hoppas verkligen inte dom säger att jag måste operera bort min fuckade visdomstand då kommer jag börja grina! jag känner peppen, nooooot..


btw, de här är en del av mitt bildprojekt! får se hur detta kommer sluta


Tuesday

efter min bildlektion drar jag och Röda faran mot Anna för att plugga, snacka skit, äta?, bb? och ta en promenix runt the hood aka ålidhem aka #1no life place.. kom på den här planen själv nu vet inte om hon är med på den meeen  Jasmin fixar muhaha! orkar inte sitta hemma och plugga i ensamhet när det är så fint väder ute =) drygt varför kunde det inte regna så man inte ville gå ut men what to do? nu är den stora frågan vad mitt bildprojekt ska bli.. kanske göra mig själv som gipsfigur, eller inte.. den kommer ta för lång tid att göra kommer sluta med att jag skriver om nån tråkig konstnär eller kanske en sån här spargris man gjorde på dagis! av gips och ballong, det skulle vara KUUUUNG!!
haajdaa!



gjorde konst på min vägg för nån dag sen heeeeeehehehee......


Monday

äntligen hemma! varit ute i det skööööööna vädret, solen gör mig lycklig! cyklade tom världens omväg hem från Medley svettig och äcklig för det var så fint väder :) har även hunnit med att springa runt lite på stan med Anna och ätit årets första mjukglass! nu ska jag plocka undan lite här lägga mig i sängen och plugga Kinas historia! (prov på fredag)


asdlwefjlö

fyfan vad min dator inte mår bra.. sjukt jävla störande man kan ju fan inte göra nått med den.. har prov imorn hoppas att det går bra, om det inte gör det vet jag inte vad jag gör.. senare blire att fixa vårt jävla företag, fixa mina refrenser till mitt cv, ner på stan en snabbis och sen medley! men nu är det jag och du kudden, jag och du.. nighty!

suss var är du

jag är fett otaggad på livet atm.. jag känner mig jätte stressad men lugn på samma gång och lat som fan fast jag vill springa ett maraton samtidigt, as drygt! och jag har ingen matlust heller men känner att jag måste äta nått annars kommer jag inte kunna somna senare ikväll

hela dagen borde ha bestått av pluggning, vilket den har också fast inte så mkt som den borde.. resterande tid har jag gjort nada verkligen ingenting eller jo fast ändå inte.. whatever, imorn ska jag ha en till pluggdag som ska bli en pluggdag.. har prov på måndag och jag presterar bäst under stress känner på mig att imorn kommer bli en bättre dag än idag



next to you

en låt Alex och Jonny visade mig när dom va här
nu, stan!



thursday

äter choklad och filosoferar.. kanske ska jag plugga? kanske ska jag planera? kanske ska jag se BB? kanske ska jag sova? kanske ska jag boka sista minuten till Colombia? Kanske inte.. nobody knows! kom hem från stan nyss va där en snabbis och provade en klänning som finns på nelly och mjaa den va väl bra men jag är så kräsen haha.. det suger man ska inte va det whatever ska göra nån mat snart, choklad är inte så mättande.. i helgen kommer jag vara totalt nergrävd i uppgifter som ska skrivas och prov som ska göras på måndag men jag är glad ändå för tänk om 3 - 4 veckor kommer jag aldrig igen behöva göra några skoluppgifter (på ett bra tag), jag kommer inte behöva stressa efter nån jävla klänning och jag får träffa min Jonatan! det kan ju som inte bli bättre.. nä nu ska jag göra mat seeyah :)))  



2cool4school


im just sayin

jag är kärast i världen! så kär så det är inte ens kul.. eller jo det är det, de är sjukt kul! ♥


Monday

fick värsta suget att skriva fast jag egentligen inte har nått speciellt att skriva.. idag ska jag iaf skriva en lista på allt jag ska hinna, göra, fixa innan studenten det är inte långt kvar nu (och i det ingår det svåraste att hitta student klänning) men det ska nog gå att ordna! i hope.. senare idag ska vi dra och äta hos Jonatans bror på tal om det så åker han snart till Colombia :(( det suger för mej kan jag ju säga fast om jag vore han skulle jag tagga sönder hehe men 3 veckor är inte så mkt.. eller?????? vi ser om jag hinner avlida.. nää nu ska jag hitta min lärare och styra upp min skolgång och hämta min studentmössa woohoo!!



business i barcelooooooona


RSS 2.0