Monday

Petter – Längesen
kan inte bestämma mig om den är bra
eller dålig.. bra, hemsk, dålig, bra?
dålig? haha.. inte direkt min typ av
musik precis fast ändå, säkert en sån
man måste lyssna mycket på!

nu ska jag snart vara Linns makeup modell? typ haha nånstans jag inte vet vart det ligger.. det är mycket jag inte vet något om för tillfället, fast en sak jag vet är att jag och Lisa är pro på h&m för vi upptäckte en liten grej idag som vi fixade så min dag blev lite bättre!


  

facebook nerd

jag och frida tog en lyckokaka från Eurasia och innan hon nyss drog hem kom hon fram till att..
F - fan vilka kassa lyckokakor det va!!
J - men jaa faktist.. 
F - facebook är ju mkt bättre!
J - hahahahaha


sunday

har i princip bott i sängen idag (har även nyss sminkat mej i sängen hehe) hunnit plugga lite, lyssnad på as mkt musik och hunnit fundera över alla problem man inte kan göra något åt.. och nu ska jag och min trogne problem-pratar-vän Frida säkert fortsätta prata problem medan vi äter ute nånstans men frågan är om matställen är öppna på söndagar?? hmm de lär vi se, nu måste jag nog börja klä på mej och invänta Frida!


Saturday

gårdagen var hur bra som helst av en massa anledningar! bland annat så bokade jag och Frida äntligen resan till Oslo, jag va på en ruulig klassfest och jag slösade INGA pengar! resten av anledningarna förblir ett mysterium anywho idag ska jag äntligen se Harry Potter hehe igentligen taggar jag mest bio chipsen! nu tror jag det är dax för en dusch så mitt äckliga torkade smink försvinner hajjdaa!  

låtsas bara

JA! jag har ÄNTLIGEN en fungerande mobiltelefon med samma gamla nummer, lovely! ♥ så nu kan ni ringa och sms bomba mej så mkt ni vill! morgondgens planer är att boka resan till Oslo vilket är skönt för då slipper man tänka nå mer på den utgiften.. såg dock att vi bara får 500 kronor i studiebidrag i december - not cool! som tur så överlevber jag dels på grund av mina underbara syskon och deras pojk/flickvänner som både ska ge mej min studentmössa OCH göra mej till moster, hur bra är inte det på en skala??!!

imorn är det ju klassfezt hehe nemen det kommer bli roligt! =) och på lördag ska jag sitta och se Harry Potter 5+6 eller är de 4+5? vet inte iaf de två filmerna innnan den som går på bio nu för jag ska nämligen kolla på den på lördag kväll i PLUSS STOLAR! wooho first time ;) nemen de va faktist inte jag som bokade (skulle ha tagit de billigaste alternativet då hehe) men jag taggar feta stolar! idag har jag varit hos min baba och sagt hejdå till Lena, Nadja och Dina som åker till Iran imorn.. hoppas bara det går bra med flyget för Dina är ju mini! men det kommer det (btw varje gång jag läst igenom inläggen efter jag publicerat dom så har jag alltid typ minst 5 stavfel även fast jag läst igenom typ 2 gånger innan = dyssejasmin) but thats how i roll och en till sak.. låtsas som att det här skrevs klockan 10 inte halv 2! och en sista sak, nu ska jag sova!


the women in black


Wedneseday

jag måste komma med en plaaan känns det som, en pengaplan och pluggplan.. ska skriva ner den i min kalender så jag får ordning på allt.. ska förbi pappa imorn en sväng sen beställa Oslo resan på Fredag och senare har vi klassfest och på lördag Harry Potter! haha.. kommer ha fullt upp dom närmaste dagarna vilket inte kommer leda till nått pluggande tror jag eller man vet aldrig, jag så SÅ MKT att göra.. ni anar inte! börjar känna mej lite stressad faktist men beställde äntligen hem tröjan jag väntat på ska komma och ett leggings så nu känns det lite bättre! later


Tuesday

min dator la ner på min webbdesign lektion idag hopp1 då man verkligen bara använder datorn men SEN efter lektionen va slut så började den fungera som vanligt (även fast vanligt räknas som jävligt segt, men vad ska man göraaa?) ville bara att ni skulle veta det för det har irriterat mej hela dan..

iaf kom jag nästan nyss hem vasaplan (har hunnit tvätta bort sminket, skärt äpplen) för Frida skulle ta bussen hem.. vi har varit hos Stina som bor tvärs  över gatan och druckit glögg och pratat hehe även fast det inte blev så mycket glögg för mej för de smakar bajs =) nu ligger jag sängen och ska snart äta mina äppelbitar och kolla på nån serie, har som vanligt inte åstadkommit nått bra idag heller dvs plugg osv osv.. men man kanske inte behöber göra de varje dag även fats jag borde, got a lot of things to do!  


ni kan kalla mej Olyckan

har väntat 8 dagar nu på mitt simkort (som ska ta 3 dagar att få hem) men nä då har de kommit bort i posten, seriöst den här månaden är den värsta månaden i mitt liv.. får vänta 3 dagar till då, jag pallar fan inte EN TILL helg utan mobiltelefon jag blir gaaaaaaaaleeen

har ingen koll på något längre är bara stressad av allt som ska göras och allt som har gjorts jag flyter som bara med hela dagarna utan att fundera över vad jag egentligen åstadkommer.. fast de kan vara bra, gjorde min "redovisning" idag utan att tänka typ och de gick ju bra men jag kan ju tycka att jag borde bli lite mer planerad! så december ska bli en bra månad så enkelt är det! men nu kan ni kalla mej Olyckan


 


hemsk bild, jag vet.. men den repsenterar bra hur min månad har varit = not so good!


jag hatar pengar

fan vad arg jag blir! allt blir så svårt utan en mobil telefon haha.. och du som tog den kan brinna i helvetet asså jag skulle aldrig göra det vem fan tar andras mobiltelefoner deet är fan sjukt.. ja ja! kan trösta mig med att jag hade SKIT KUL igår vi firade Lisa och drog ner på 5ives där det va typ miljarde människor men de va 3vligt =) ligger dock lite minus på min budget men what to do man lever bara en gång och snart kommer studiebidraget! min räddare i nöden fast det är drygt att allt, verkligen ALLT ska dryga sig nu runt jul då man behöver pengar som mest! (tror jag ska gå med i Jehovas vittnen så jag slipper köpa en massa saker hehe) mobilen är borta, mina högtalare har slutat fungera, mina hörlurar är trasiga, min mp3 kommer dö snart, julklappar ska köpas, de ska åkas till Oslo, lämna igen lånade pengar osv osv

nä jag pallar inte tänka på alla utgifter som måste göras och har gjorts, idag ska jag hem till pappa och ta det lugnt.. har en skoluppgift jag måste skriva klart tills på måndag! alla ni som ska ut ikväll får dansa för mej ciao

Thursday

hello idag fyller min syster 25 woohoo! och imorn fyller Lisa 18 woohoo! det blir nog lite mer partyparty för Lisas del hehe jag är as trött och har inget att skriva.. cissi tyckte jag skrivit så dåligt men jag har inget att skriva om, eller jo jag ska köpa kläder imorn är det tänkt även fast jag inte har råd men hallå bikbok har 50% på allt och HM har klubbdag så de är ödet! får vara fattig resten av december helt enkelt, men jag överlever! värre saker har man varit med om här i livet btw det är apor på tv.. intressant nu petade den sig i näsan hihi gyllig apa!

nee nu är jag så jävla less på mitt jävla öra som ska jävlas helatiden, jag hör ju aldrig något! så jag tror jag ska gå och lägga mej och tagga upp mej inför imorn och sova bort mitt ör problem! nu ska jag somna, btw så hör jag ändå inte så jätte jag känner basen i fötterna bara men de gör jag nog inte i sängen! nått positivt kommer det alltid ur nått negativt woohoo.. godnatt =)

ugglor..

linn om Wednseday:
Ugglor är SÅ SÖTA! :D

okey, Linn du säger att ugglor är söta.. då borde du tycka den här bilden är söt, tycker du dom är så söta längre? va? va? va?!


Wednseday

nu har jag gjort tre skol uppgifter! ni kan kalla mej effektiv, btw vad är grejen med ugglor?

tuesday

är ISKALL så nu ska jag koka upp i duschen och sen ska jag nog gå och lägga mej är rå tröööött!


list #3

Fem saker som finns på din Att-göra-lista imorn?
1. Vakna
2. Duscha
3. Dra till skolan
4. Plugga psykologi, historia
5. SOVA
hehe lät som en rolig dag.. höhö


Vad gjorde du för tio år sedan?
ja, då va jag 8.. lekte med Barbie och kollade på Luftens hjältar? fast vid den här tiden sov jag nog hehe


Ställen du bott på?
Ålidhem, ersboda, haga och nu mitt i stan 


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Ge alla jag känner massa pengar!! 
2. Om det blir över skulle jag köpa en Iphone
3. Laptop, kamera, Ipod osv massa teknik grejor
4. Skänka pengar!!
5. Köpa hus i alla världsdelar


myhsis!

Jag har världens bästa vän! och utan henne skulle jag gå under, tack för att du stått ut med mej i 12 år love you! ♥


Friday!

YES! äntligen helg! och mitt svenska tal gick jättebra idag =) det känns seriöst som 100 kg har lyfts från mina axlar.. skolan kan ge en real ångest fy farao! senare ikväll blir det festligheter woho!


Thursday

det är REDAN torsdag, herreguden vad tiden går snabbt! idag jag kan jag meddela att jag har lyckats med ett lyckat misslyckande - jag skulle färga en vit/svart randig kjol helt svart men ut från tvättmaskinen kom en mörkgrå/randig kjol och det blev mkt snyggare än om den varit helsvart! mycket bra =)

just nu har jag paus från mitt svenska tal skrivande som jag började med idag (har sve nationella tal imorn) woohoo.. bra där en dag innan, sitter och äter gröt.. bra middag HEHE .. bra där igen! men tyvärr har jag inte tid att sitta på banken i 100 år och ta ut pengar så man får ta det man har! nu ska jag äta upp min gröööööt .. möööö

Wednesday

de är bättre idag.. har hunnit ordna upp mina tankar lite grand, hoppas det inte blir för rörigt igen bara! =) har precis kommit hem från skolan och nu ska sätta mej och skriva mitt tal vi har på fredag + psykologi uppgiften som också ska vara inne på fredag, en positiv grej med psykologin är att man antingen ska se ett program eller läsa en bok om en psykisk sjukdom och jag ÄLSKAR dokumentärer, så nu ska jag se en om Tourettes och sedan börja skriva klart den, woohoo! vad mer.. har tvättid klockan fem också kom jag på! så mer blir det nog inte eller jo jag kommer sitta och hoppas hoppas hoppas på att dert löser sig med mina money (har blivit skimmad) men tur som jag har (hoppas jag) så har inga pengar försvunnit än, men man vet aldrig! see yaah


not a good feeling

jag är stressad, jag har ångest och jag kan inte sova..
here it goes again


Monday

ny vecka och nya bekymmer.. hehe nä kanske inte än men snart, ska ha klart min psykologiuppgift, mitt svenska tal och religions redovisning i veckan, fy farao va drygt de kändes nu när jag skrev det men måste man så måste man.. nu har jag precis satt in varma mackor i ugnen och städat här, nu luktar det as gött pga mina ikea doftljus i love ikea doftljus!

imorn
är vi lediga och då ska jag get a grip och fortsätta plugga (för det lär inte bli av idag, eller kanske vem vet) ska hinna tvätta och kanske dra ner på stan också! en liten fågel viskade i mitt öra att de är special dag på coop imorn också HMM.. undra vad? de får man reda på om man drar dit hehe, smart jag är ;)


vacker bild från helgen, blev omtumlad efter tango dansen med kondom-mannen som står och hånskrattar bakom mej :( 


happy b-day!

jaaa! idag är det Anna och Fridas födelsedag, 20 år! (och ni vet vad det betyder för mej ;) hehe, nä jag skoja bara! eller..?) iaf för mej idag blir det en massa plugg och det blir det imorn med och typiskt mej har jag tappat bort Jehovas bibeln, asså jag har letat överallt! men jag hittar den inte, så jävla kaaaaaaaass!

Ska duscha ut all hårspray/dust it från igår.. jag va ju på maskerad haha helt sjukt att ALLA var utkläädda as bra dessutom, jag va typ minst utklädd kändes det som haha de kommer ut ett gruppfoto nångång (jag var krigsindian INTE Pochahontas!) vet inte hur många gånger jag sa det igår.. senare idag ska jag försöka få tag i födelsedagsbarnenkärringarna hoho men jag tror dom är ute i skogen just nu! nee nu ska jag PLUGGA

 


omg

omg jag måste köpa julklappar
omg jag måste diska
omg jag blir MOSTER snart ♥
omg jag måste fixa elementen
omg jag måste köpa nya hörlurar
omg jag måste bli frisk så jag kan börja träna
omg jag måste ta bort mitt nagellack
omg jag måste plugga religion
omg jag måste plugga historia
omg jag måste plugga psykologi
omg jag måste på toa


Wednesday

jag lever, min dag har spenderas i sängen med min dator + plugg och serier.. lite har jag åstakommit idag iaf och det är ju positivt.. om man räknar bort min värk i nacken/halsen/ryggen men jag måste deal with it, tyvärr! och juste ska på bio och se Paranormal Activity 2 halv 10 ikväll och ärligt talat förstår jag inte varför jag gick med på det.. jag lär ju inte kunna somna inatt, hoppas hoppas den inte är så jätte läskig! and what else? just ja! MÅSTE hämta min bok som kommit till biblioteket, varför glömmer jag alltid? nää imorgon SKA jag punkt slut så imorn blire en runda på stan för att hitta lite grejer till min halloween outfit och säkert nått annat roligt! =) önska mig lycka till inatt! (tur att min kuskusin ska följa mej hem ett tag haha)


fuckit

jag pallar inte med mej själv! varför blir jag sjuk hela jävla tiden? kul att vara sjuk på lovet, det suger ska jag be om att få tala om.. jag kanske klär mej för dåligt eller kanske har dålig karma, fast det tror jag faktist inte.. jag har bara varit snäll och trevlig dom senaste dagarna, fast jag kanske måste göra något mer.. det kanske inte räcker med att vara trevlig och snäll, happ.. jag skulle ju på spinning imorn! det här suger.. nä nu ska jag kolla på sista avsnittet av I Anneli (typ mitt favorit program atm) typiskt att det ska sluta nu också.. nu ska jag sluta förpesta er med min negativitet, im out!

Tuesday

sköööönt att sova ut äntligen, klev ju upp 8 igår .. men what to do? ska dra iväg med Anna senare och fixa lite grejer men nu ska jag städa och hinna plugga lite eller mkt.. har mkt att göra fy farao hajdaa!


RSS 2.0