where is de luuv?

asså Black Eyed Peas – Where Is The Love? kommer för-ALL-TID vara min absoluta favorit låt! hur som haver ska jag antingen se Teen mom, Jersey shore eller True blood .. real beslutsångest.. yaah yaah här har ni mitt senaste verk gjord på Fridas dator (btw färgningen gick bra och Frida blev gla!) jag kallar den "peace, love & music" ÖHÖHÖH .. passande till låten! juste min kusin Linn och hennes pojkvän (daah!)har förlovat sig! blev helt paff, sjukt kul! där finns det love iaf! =) frågan är då VART ÄR MIN PRINCE CHARMING?! hoppas de blir bröllop snart så jag får vara brudtärna *blink* *blink* Linn hehe .. nee nu ska jag dra nighty


friday

asså jag är sämst hehe nu när jag skulle logga in så gick de inte och jag skrev in mitt lösen 10000 gånger tills jag insåg att jag skrivit hormail istället för hotmail hehe ruuligt ruuligt, varför heter det HOTmail igentligen? skuumt .. har inte så mkt att berätta förutom att jag ska äta med Anna på subway snart och senare ska jag färga håret på Frida och såklart har jag för engångs skull ljusa kläder på mej, lägligt! men jag pallar inte byta om.. see you!


GULLUUNGE!
Ziggy Marley – Family Time - Feat. Judah Marley


Thursday

har diskat klart och hunnit varit på stan (har bara köpt nödvändigheter! asbra) sitter och halv ser på family guy hehe real psyko.. gillar simpson mkt bättre mohaha.. eeh eeh eeh senare ska jag på afro power! och få lite afrika känsla i de här jävla svenne vädret fast iof är de ganska bra väder idag fast de blåser sönder mjaaaaaaaa.. har planer på att gå ut imorn med Myh, vi får se hur det blir! här har nu en dålig suddig bild på en del av mina inköp idag, laters


trosor (för dyra! men ap snygga) + bh H&M, musse pigg tröja (as skön) H&M, nagellack isadora champagne frost (AS SNYGGT), kalender, sy kit! så nu kan jag laga massa kläder!


hihi

kom hem från mamma för ett tag sen och jag kan ju säga att jag hatar att åka med 69 den tar fan 5 år.. Josef blev iaf nöjd med sina presenter vilket va bra! hehe och Melissa sa som vanligt; me-me-me-men mina presenter dåååå? haha real roligt när barn stammar sen blir dom as irriterad när man skrattar åt dom MOHAHA.. har inte så mkt att skriva förutom imorn måste jag diska (ligger miljoner te påsar i diskhon + en massa disk såklart) sen hade jag tänkt att cykla till maxi och se om jag hittar nått för att fördriva lite tid och sen vet jag inte! nu ska ni få se bilder från idag iaf, nighty!

   

  

 


28 juli

Million Stylez – Me & You

heeeyheey! ska ner på stan med Frida snart och bränna lite pengar om jag hittar nått, har lite andra småsaker att köpa som bomulls rondeller och inslags papper osv.. hehe ska till mamma senare och gratta Josef i efterskott! =) dom har flyttat så de är första gången jag kollar in deras nya lägenhet, hoppas Melissa också är där har saknat dom alla så mkt! ♥ nee nu ska jag fylla diskhon med diskmedel så jag kan diska sen när jag kommer hem.. blää.. you gotta do what you gotta do! have a nice day


peace&love


 
hej kom och hjälp mej jag har inget liv!
update;
ska dra till ersboda och se på film nu, laters!


25 juli

börjar alltid gråta till Flyga Drake (den går på 4an nu om någon missat) speciellt till låten som är nu den är så vackööör! frågan nu är om jag ska gå och lägga mej och vrida mej i 100 år för att jag har vänt dygnet eller om jag ska se en sorglig film jag nyss laddat ner och sen lägga mej? hmmm.. men innan jag betstämmer mej måste jag kolla runt på hur jag ska ta mej till Oslo nån vecka fram över.. buss hela vägen? flyg + buss? tåg + buss? flyg hela vägen, no idea.. imorn ska jag iaf försöka ta mej ner på stan och handla nå tröjor för de behöver jag! nått jag verkligen ser fram imot är att se min lillebrors min när han får mina presenter jag ska ge han (han fyllde 11 när jag va i Sthlm) så roligt att ge grejer nån verkligen verkligen vill ha! =) idag har jag inte gjort så mkt dvs tvättat hehe men nu har jag absolut ingen tvätt så jävla skönt! jo juste jag följde Anna och Frida till sjukhuset för att hälsa på deras farmor.. haha! gamfolk är real roliga! im outta here, nighty!


@centralstationen, soon i will be there again! (lite skum bild hehe)


24 juli

Alborosie – Humbleness

har varit 18 i precis 1 månad och 1 dag.. de känns för jävligt ska jag tala om .. nee skoja bara hehe måste ner på banken och fixa massa konton nångång i veckan bleeh.. yaah yaah, kom hem för ett tag sen.. jag och Anna cyklade till inter sport och obs - handlade käääääk .. vi ska äta tacöös tönight så nu ska jag dra till henne shuubluu allihuuup! take care!

back on track

precis.. kom hem idag vid 12 (på dagen, inte nu) efter en mardrömsresa, de va igentligen meningen att vi lugnt skulle ta bussen hem från Sthlm men de blev inte som de va tänkt så vi bokade en tågresa med 100 byten (4 hehe) i sista minuten.. jaa, vi kom ju hem iaf efter att ha suttit ute i jävla Gävle och frusit i 3 h för att deras central station va stängd! hur fan kan man stänga en sån? sånt ska väl va öppet 24/7 om just sånna som vi kom och va tvugna att vänta 100 år på ett annat jävla tåg.. yaah yaah nog om det

kommer nog komma upp bilder från Sthlm under veckan.. har massa skumma men pallar inte just nu, igentligen borde jag eftersom jag somnade vid 8 och vaknade för en h sen men NO jag pallar inte tänkte berätta vad jag gjort idag istället..

de va meningen att jag skulle tvätta dirr när jag kom hem men de blev inte av pga jag va zombie och hade så jävla ont i halsen (har fortfarande det även fast min pencilin kur är over.. fåt typ åka till vårdcentralen här också för min hosta dödar mej) jag la mej på soffan tills jag insåg hur slö jag va så jag fick tag i Frida och cyklade med henne hem till Monir, som är i Tunisien atm, jag hjälpte henne att vattna deras enorma trädgård! asså dom har allt, fikonträd, äppeträd, granatäppelträd, miljoner olika blommor + buskar, jordgubbar, sallad, röda och svarta vinbär och säkert massa mer som jag inte vet om hehe.. jag blev lite fascinerad om jag ska va ärlig ;) passade också på att hoppa studsmassa mohaha.. efter vi vattnat regnskogen så drog vi till Ica och handlade (allt i min kyl va mögligt mm.. gött) handlade så mkt att min cykelkorg blev sne när jag kom fram.. inte bråå! mjaa kom hem, gjorde mat, såg True Blood, somnade och vaknade så nu sitter jag här och ska sova efter det här.. 

har lite grejer att göra som att planera in när jag ska till Oslo, köpa en kamera, dra ut på sent "födelsedags firande", tvätta, köpa nya skor, få in pengar, spara pengar, fixa London resan.. herregooden jag har inget planerat och vet inte vart jag ska börja heller.. jo jag ska sova nu och glömma allt.. så tar jag tag i det imorn - tror jag drar till intersport imorn iaf.. shit långt inlägg im outta here peacey!  

  
fixarfrida, vattnarfrida, creepy alien bild!


20 juli

hello min vänner här kommer en sen update.. är fortfarande i estocolmo och atm ligger jag i sängen på vårat hotell medan e-smooth bombar toan.. vi har inte hunnit med så mkt hehe, jag fick halsfluss när vi kom HEHE  och resten (+jag) fick värmeslag nästan hela förra veckan men HEY vi lever ;) de skumma är att jag ätit pencilin halva tiden nu men har fortfarande rökgubb hosta och ont i halsen.. vad meeeeeeer.. vi har varit på grönlund och badat hehe och chicken som jag är åkte jag inget hemskt HEHE men vaföööön de är nära döden upplevelse jag vågade fan inte ens kolla på barnspöktåget.. fyfaan också vem kommer på sånt där till små ungar?! hmm den största delen av tiden har vi dragit resväskor runt hela sthlm men nu verkar de som att vi ska stanna här (kristineberg) tills på torsdag och sedan drar vi till Danmark och sen drar vi hemåt mot UmeYooo..

jag mötte en Alien när jag kom in på hotell rummet.. trevlig typ den där, nu ska vi se Sharkwater (handlar om hur dom cuttar fenor på hajar och släpper ut dom igen.. riktig solskens historia låter det som.. imorn bär de av till city och bränna mina mööney, later!)



8 juni

20.40 går bussen till Sthlm! fast de känns som att jag inte ska dit hehe skum känsla.. har inte fattat än att jag drar dit ikväll hmm.. svårt att förklara, men glad är jag att komma härifrån och få upptäcka nått nytt dvs säga Danmark hehe, såå jaa .. see you om 2-3 veckor! =) take care! blää jag får nästan ångest.. tänk om det skulle hända nått här när jag är borta?! RING OM DE ÄR NÅTT! ska uppdatera om jag har möjlighet till dator, älskar er allihopen (ni vet vilka ni är!)


haha.. asså jag orkar inte med alla sånna här skumbilder jag har...


cykla cykla cykla

jag älskar min cykel! den är thii best =) som du kanske förstår så har jag tillbringat min dag på min cykel hehe.. cyklade ner på nydala sen hem igen (helt i onödan) sen cyklade jag ner till nydala igen pga av en situation hehe de är typ 5 km till nydala (enligt den HÄR sidan iaf) så då är jag uppe i 1 mil och 5 km.. från nydala promenerade jag och E-smooth till ersboda och för ett tag sen kom jag hem därifrån (yttligare 5 km) cykla kallar jag ROLIG träning! morgon dagens planer är att tvätta, har såå såå såå mkt tvätt .. älskar när det inte finns någon tvätt när man kommer hem efter att ha rest! =) nee nu ska jag skära upp jordgubbisar, nighty!


hmm..


hmm.. min (snart) 11 åriga lillebror har gått och bytt födelsedag + blivit 21.. undra vems person nummer han har baxat.. nee nu ska jag sova! take care 


das future

cissi och christoffer åkte tillbaka till Oschloo vid 5 idag, det var lite sorgligt .. men jag får ju träffa dom snart igen! och juste, när jag satt och filosoferade på min cykel (så mkt att jag höll på att missa svängen och cykla in i ett hus hehe) iaf.. jag tänkte på bra saker faktist .. de jag ska komma fram till är hur mkt jag kommer att resa nu! känns så jävla ruuligt! vilket betyder att jag måste köpa en kamera hur som helst men vilken och vart vet jag inte för nu är taap alla på rea så jag blir förvirrad.. okeeeeeeeeekekek här är mina resplaner! =)

Nu i juli drar jag till Sthlm ca en vecka sen drar jag ner till Danmark en vecka, i augusti dra jag till Oslo!, i oktober blir det Spanien 2 veckor och senare i november (är inte säker) drar jag med Cissi till London!!

Nu ska jag äta körsbär och se outsiders! see yah dont wanna be yah!


Sunday

vad kan bli bättre än, en städad lägenhet? ny tv? världens bästa storasyster? hallonvatten? bulgur + tonfiskröra? sthmls + skåne resa på torsdag? hmm.. har absolut inget att klaga över, have a nice day everybodeey =)


MMMM! looks like diarrhea!


RSS 2.0