Everyday

har suttit och lyssnat igenom Million Stylez nya album medan jag väntat på att Cissi ska ringa, och mjaa det va bra faktist! Million Stylez – Everyday .. störande bara med all reklam hehe oj nu missade jag att svara i telebobo! jalla bööj


Monday

Idag har jag gått i 300 år, köpt ett linne, fotfil, tröja, cykelkorg, mat, cykelbyxor (HAHA omg i did it) aah de va nog allt.. har lite till att köpa tills jag är nöjd men det blir en annan dag! =) alldeles nyss har jag "städat" och efter jag skrivit de här ska jag ut med soporna sen ska jag taap gå och lägga mej för Cissi och Christoffer kommer imorn vid 8, killme..jag kommer vara zoombie! yaah yaah nu ska ni få se min underbart snygga cykelkorg!


Midsommar

hej hej hallå! kom nyss hem, sitter och ser fotboll! gissa vem jag håller på?! GHANA såklart bara för att Kevin Prince är så snygg, håller ni inte med? ;) håller även på att klia sönder alla miljoner myggbett jag har fått längs benen sen igår kväll hehe men nu tänkte jag lägga in några foton från midsommar! - som var super såklart! =)

   

   

   


haha.. nä nu ska jag se Outsiders, ciao ♥


Saturday

eelloo! har inte haft tid med datorn hehe.. så jag tänkte bara säga att jag hade en skit bra födelsedag och midsommar! moosigt moosigt =) (kommer nog bilder sen) de är inte så bra väder så de blir nog ingen riktig solning men en fake kan jag ju hinna med hehe förhoppningsvis! vaknade för ett tag sen och nu ska jag duscha sen ska jag ta dagen som den kommer, är så jävla trött.. nä nu ska jag forsätta se Lotta på bråkmakargatan och sen duscheluscha! latör



död tårtaaaaaaa


18 år!

skulle bara säga att..JAG ÄR 18 NU! aamaagaad! grattis till moi


lovely

travie and bruno, i love you i really do!  ♥


happy kwanzaa!

Jag är storasyster, IGEN! till en lillasyster, IGEN! troligtvis kommer hon vara "den sötaste ungen i världen" som alla ungar är haha och jag lovar hon kommer va det =) om dom får komma hem imorn från BB ska jag hinna med att åka till pappa (ska försöka få en bild så jag kan visa er!).. hur jag ska hinna sit undrar jag men jag ska försöka.. fyller ju 18 år imorn woohoo!

just nu sitter jag och lyssnar på "och där tar Maselalal bollen, han passar vidare till Chabalala som har världens målchans men han tvekar och passar den till Chopadonga som NU NÄRMAR SIG MÅL!!! SKA HAN?! KOMMER HAN?!.....NEEEEJ! inget mål för Chopadonga, nu har Chabalala bollen igen.. osv!" och dom där jävla trumpeterna dom har.. herregooden inte konstigt att jag aldrig gillat fotboll hehe sitter och väntar på att En min gud ska ringa så vi kan åka och handla inför imorn kväll, ska bli ruuuligt! =) kvällen planer är alltså; handla inför imorn, städa, vika tvätt, sola! men nu ska jag fortsätta se på Chabalala och Chobadunga och alla dom dära! later


om ni har tråkigt gå in HÄR och gör en egen dans! hahahaha!


Monday

HEJ MIN VÄNNER och OVÄNNER.. jag har varit vaken sen halv 6, varför? jo jag har suttit på förlossnings avdelningen .. nu är jag så jävla trött men jag ska ändå duscha och äta mina fantastiska flingor, cykla iväg till Maxi och hitta den här + skor, åka hem och sola kanske, träffa mamma och sen hoppas jag att dagen är slut så jag får sova! HERRRHÅHÅHÅH

Önskelista!

varseegüüd här har ni! det var föön ansträngande att komma på saker jag önskar.. jag blir glad för allt! även om det är chockladbollar, mmmm! =) okeeey here it goes.. (ingen speciell ordning, några saker är länkade för er som inte fattade det, ni som inte är hightech som jag)

Ögonbrynsskugga + "sne pensel" (make up store)
♥ Presentkort på H&M och Gina tricot!
Skor från DNA!
♥ Biobiljetter! 
♥ Elvisp
Ipod
♥ Smycken, smink, parfym, tjejtrams
♥ Chockladbollar
♥ Hårsnoddar
♥ PENGAR till bl.a kamera, kläder, skor, sthlm!!
♥ En apa (spökdjur)
♥ Ett riktigt fyrklöver
♥ DVD
♥ Supernintendo

 
finn ett fel! HMM...... medan ni gör de, sticker jag chaalabye!






 


Friday

Hello! har ingen aning vad som händer senare ikväll men vad som händer nu är omelett .. mina ägg går ut imorn hehe så jag va tvungen att använda dom.. håller även på att baka en paj full med bär (hela min frys var proppfull på bara bär hehe) men vet inte hur länga den ska va inne och om jag har gjort rätt haha, jag är sämst på att baka men de blir va de blir! yaah yaah, nu ska jag se Bella och Tyra show HOLLA!


ROOOOMPAAAAH! 
kött fifan shakea den för sean banan!!




men snyyyygg!

är jag sen eller? har aldrig sett den här haha.. omg




Lighting Fart, Girl Torches Butt - Watch more Funny Videos


all these things

gud vad allt ska kosta pengar! det är sjukt och när får man studiebidraget för juni undrar jag?! för jag behöver det.. jonny hjälpte mig iaf att hitta en gyyd kamera och de blir en Canon ixux 105, allt som allt med minneskort, försäkring och allt annat går det på 2200.. det känns hemsk! men jag har lite sparat + att jag jobbat nu + att jag kanske får lite pengar när jag fyller år så de löser nog sig för jag vill verkligen verkligen ha en egen kamera! =) men då har jag typ inga fickpengar i sommar.. ååhhhh.. faun jag måste kolla igenom det här hehe .. okeey jag måste sluta snacka pengar jag får ångest.. ska försöka handla in lite saker också som jag behöver som till exempel snygga kilklackar + ballerinskor, liten väska, resväska (!) eller låna har någon?, solglasögon, sen är det väl massa mer som jag inte orkar tänka  på..

I wanna be a billionaire so fucking bad


thursday

Satt och snackade med Cissi på skype när jag skrev inlägget under igår.. när hon sen läste det sa hon "ÅH vad söt!" jaa, hon är lite sneak den där hehe but i love her anyway!  jag måste ha världens bästa syskon jag tror seriöst att det inte finns någon som har bättre syskon än mej.. tyvärr men det är sant =) nu ska jag snart "jobba" jag ser det inte som jobb utan som ett soft tidsfördriv för pengar hehe nu måste jag klä på mej och get da fuck outttaheeeeeA!


såg de här på golvet när jag kom in igår, sweet!


ska skaffa hund!!

ELLO! en mygga har bitit mej idag så nu har jag ett lazy eye 2 bad for me! ska bara lägga in på världen sötaste hund som jag SKA köpa! har redan  hittat ungen jag vill ha, den med störst booty.. namnet blir alltså BOOTY!

KLICKA HÄR! SÅ SÖÖÖT! jag dööör! ska köpa valpen längst till vänster! ♥


that’s like a musician who only accepts, his own musical type


It’s for everyone no matter where you’re from,
Love, it cross all lines.
Like the feeling of all the seasons changing,
Love is a memory ♥
(en av världens finaste låtar!)



hmm.. är nervös inför imorgon.. jag hatar alla dom här mötena, kan man inte bara få leva för sig själv utan att alla ska lägga sig i? huvudsaken det går bra? suck .. wish me luck

 


tuesday

haha asså såg ett youtube klipp nyss om en kille som aah ni får se själva.. haha! så jävla rolig röst.. jag dör och dom där jävla kamelerna, de stog i kommentar fältet "några araber tappade bort sina fordon?".. man hör att han är taap rädd men lycklig på samma gång HAHA nu måste lyssna på vad han säger.. FETT ROLIG! yaah yaah ska försöka få tag på emelie men hon svarar inte, ovanligt höhö.. later!
 


"jag följer efter..det luktar ju fan skit här aj aj aj.. stora som hästar!"


Monday

ELLO, sitter och dricker min underbara Brämhults Hallon! har nyss varit och handlat och jag har kommit på att jag ska köpa nått somrigt till midsommar.. vad vet jag inte så jag är öppen för förslag =) är inte så inne i klänningar men nån gång måste man offra sig? eller.. aaya de där fixar sig.. ikväll vet jag inte va det blir, anna hade laddat ner nyaste Beck annars så äre nog inge speciellt! hoppas du har roligare än mej hehe jallabye!


hehe de är jag som krampar mig fast i handtagen mellan dom 2 som sträcker upp händerna.. kul.. jätte kul!


Summer breeze


1. Ditt favoritställe på sommaren?

- Älskar att vara i bygdeå på sommarn! även fast de inte blivit så mkt av det de senaste åren (ska förhoppningsvis dit på midsommar) annars är det väl inget speciellt, överallt är mina favoritställen när jag cyklar runt och filosoferar!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Med vänner såklart! solning, grillning, musik och waterpipe

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Jag själv lägger aldrig nått på grillen så jag är open for everything men om man ska få mej på fall ska det vara kyckling/kebab spett! älskar tomater med ost + halloumi! det viktigaste.. bean!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Ska dra ner till skåne/danmark/sthlm, sen blir till oslo såklart!

5. Dina bästa sommarfärger?
- Rosa, vitt, korall

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Midsommar + massa mat, gröna ängar, koskit, stekare, grilltime, myggor  

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Då jag alltid sprang runt på elljusspåret på ersboda och håvade fjärilar och fångade grodyngel.. men sen tröttnade jag på de, sorgligt men sant.. bra för fjärilarna och grodorna!  

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet!

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Mjukglass; blandad bägare med halva saltlakrits och halva tuttifrutti strössel.. vanlig; solero smoothie!

10. Vart går din drömsemester?
- Jamacia! + hela karibien ♥


Saturday

vaknade "förkyld" imorse.. eller nått, så jag har bara tagit det lugnt idag! =) imorgon ska jag på Bellas konfirmation, ska bli intressant! synd bara att det är så jävla tidigt men jag får offra mej (med tidigt menar jag halv 11 HEHE)  men de är faktist det.. jag har sovit så jävla dåligt dom senaste 2 veckorna och de som är mest irriterande är att jag är trött men när jag lägger mej i sängen kan jag aldrig somna.. yaah yaah! nighty


Saturday mornin

ello! steg nyss upp.. tänkte bara dela med mej av ett as bra program jag börjat se, även fast de bara finns 5 delar men what ever .. min TV är ju som sagt sönder för 100nde gången så jag måste ju hitta nått att fördriva tiden med på morgon! så jag har börjat se Fotbollsfruar i Sydafrika, RÅBRA! se de nu nu nu =)
 



"I fem avsnitt kan du följa de unga, snygga och rika fotbollsfruarna, när de åker till Sydafrika för att möta en sida av landet som deras pojkvänner i landslaget inte kommer att få se. Tjejerna är vana vid ett liv i lyx och flärd. Hur hanterar de mötet med fattigdom, föräldralösa barn och aids? Medan deras män laddar inför matcherna ska fruarna ägna sig åt hjälparbete i Sydafrikas slumområden."

LÄNKEN TILL PROGRAMET!


jävla projekt

nu ger jag upp, hur svårt ska det vara att ta en neutral bild på sig själv?! då undrar ni säkert varför jag ska göra det.. min baba ska till Iran i juli och min faster, pratade med henne i telefon, ville att jag skulle ta bilder på mig så pappa kunde ta med så hon fick se hur jag ser ut.. min första tanke va; NO! jag hatar bilder .. jag hatar att le, jag hatar att vara normal så därför blev det här ett jävla projekt.. hur fan ser man "normal" ut?! efter många hemska försök och många lazy eyes så kom jag på att använda utlösaren (en briljant idé tyckte jag!) tills jag verkligen använde den HAHA

för det första fattade jag inte hur man skulle he igång den så jag lekte blixten och satt kameran på fönsterkarmen och satt mej framför och snabb klickte och drog tillbaka handen och jag kan säga att på alla dom bilderna ser jag ut som att jag ska svimma och dö så nått kort där blev de inte.. men tillslut hittade jag den där jävla självutlösaren och jaa.....

på dom korten ser jag ledsen och sur ut på + att jag har världens sämsta hårdag + att jag tänkte inte alls på bakgrunden = stökigt + att fönsterkarmen synns på bilden fast råsuddig = jag är sämst men nu orkar jag inte.. dom där jävla bilderna ska ligga i nån låda på andra sidan jorden WHO CARES?! och nu känns de som att jag måste visa er det sugiga resultatet, då har ni nått att skratta åt iaf .. nu ska jag inte titta på tv för den jäveln är trasig så jag ska nog ligga och plågas med mig själv .. see you! 

  
de va jobbigt att lägga upp dom här ska ni veta.. HAHA jag dör så töntigt!.. (dom går tyvärr att klicka, du tror du slapp undan, men icket!)


why?

jepp då va det avklarat också, min TV är nämligen sönder.. vad har jag gjort för att förtjäna det? fast nu är det tur att jag inte är en tv nörd men ändå.. helt ärligt kan jag inte komma på vad jag har gjort! jag har bara varit snäll den senaste tiden.. aah jag kan ju hoppas på mirakel imorn den kanske kanske kanske funkar imorn, hoppas! =)

nog om det, imorn tar Frida studenten! + masssor med fler! men Frida är viktigast =) har lite grejer att göra imorn innan så jag måste upp tidigt för ovanlighetens skull.. men nu, kära vänner ska jag kolla på Harry Potter (HEHE stop hatin on the little boy) och sörja min TV jallabye!


FÖR FRIDA SKA TA STUDENTEN FÖR FRIDA SKA TA STUDENTEN FYFAN VAD FRIDA ÄR BRAAAAAA! .. jag lyckas alltid bli så vacker på alla kort, men wuut to do när man är perfect! ;)


fight for this bajs

ASSÅ JÄVLA CHERYL COLE HAR INFEKTERAT MIN HJÄRNA! sjuukt störande, hela tiden har jag jävla fight for this love i huvet.. hur som helst förutom att gått runt med den i huvet hela dagen har jag spenderat hela min dag nere på stan, först själv och sen med Tove! Vi träffas alltid när vi går omkring själv på stan haha.. de är som ödet att vi ska gå runt tsm men de är bra.. fick hem världens skönaste tröja från Monki! asså ni fattar inte hur skönt tyget är asså de är som att det inte känns att man har en tröja på sig förutom den fick jag hem en randig tröja (som du Linn, fast en grå!)  och en till nät tröja som jag redan har fast i vitt! allt blev 280 kr (50% och 75%) nu kom jag iaf hem och ska väl äta nått och sen vet jag inte vad som hände så frågan är VAD SKA DU GÖÖÖÖRA? holla!

 

 


Tuesday

nu ska jag stänga mobilen, he ner persiennerna och stänga av mig från omvärlden.. har nämligen världens huvudvärk och jag tror det kan vara för att jag inte hann äta imorse så jag är tom, i need füüd! och efter det så hoppas jag att min värk är GONE.. återupptar kontakten när jag lever igen (förhopppningsvis är jag återställd tills ikväll!) men nu ska jag byta till mjukisar och hitta nått fett värt att glo på! CIAO

 


Monday

hello världen.. jag har sovit så jävla dåligt natt så det finns inte.. jag MÅSTE spara ut mina ögonbryn dom börjar bli lite tunna, vilket betyder att jag har haft jävligt tråkigt! (då sitter jag och över noppar dom) HEHE men nu är de slut på det.. haha de är så jävla fult att ha ögonbryns stubb, faan de där lät äckligt.. WHAT EVER ni tjejer fattar ;) idag är det absolut sista skol dagen för mig, vi ska va nere på nydala och döda tiden med att gå runt sjön och svara på frågor hehe kuuuuuul..... men whut to do? först så ska jag till skolan och lämna igen alla böcker FETT SKÖNT nu är det verkligen sommar lov, i can feeeel it! =)


Friday

SEX AND THE CITY 2 VAR BÄST! det ville jag säga + att jag ska se på film och dricka/äta a-yoghurt (ASGÖTT) jallabye!





bedtime

kom på att jag fyller år om 20 dagar, hmm.. nighty!


DONEnDONE

SÅ JÄVLA SWEET! jag har sommarlov! allt detta pluggande har gett resultat, de är det som är skönast .. har gått  bättre än förväntat i allt =)    synd bara att de blev så dåligt väder.. började precis spöregna när jag kom in de lär väll börja åska också snart hehe ikväll ska jag fira att allt pluggande är OVER! men hur vet jag inte.. fast iof måste jag på nydala på måndag med skolan för att få närvaro - behöver mitt studiebidrag u know! nu ska jag duscha har inte tvättat håret på en vecka taaap HEHE jag har fan inte hunnit med för allt pluggande.. noo nu ska dra in the dusch! RING MEJ OM DU HAR NÅTT PÅ G!


im ready

nu har jag fyllt upp ett ISkallt cocacola glas! = PLUGGTÄJM x10 mmm.. jag kan känna hur sockret sätter sig på mina lår och hur min hjärna får koffein kickar, GÖTT! nu kör vi CIAO

8:an mellan Vasaplan och Universitetssjukhuset, Umeå
Busschaufför ~30 med troligen, afrikanskt ursprung sitter och trummar på biljettautomaten till reggae-musik i väntan på avgångstiden när en äldre dam ~70 kliver på bussen.
Dam: Går den här till sjukhuset?
Chauffören (leende) : Vet inte.
Dam: Eh, när avgår du då?
Chauffören (ännu mera leende): Vet inte.
Dam (kommer av sig, vet inte riktigt vad hon ska säga): Jaha…
Chauffören: Det är lugnt, hoppa på. Allt fixar sig!

(taget från tjuvlyssnat)

GRATTIS OMAR!

Wednesday

Nas & Damian "Jr. Gong" Marley – Leaders

hade kursprov i spanska tal idag .. fifaan va hemskt det va men i made it! =) slutade 11 så jag satt på skolan och skrev klart alla frågor till provet sen drog jag hem och pluggade in dom på balkongen medan jag var insmörjd i kokos olja? (hawaii stekar grej) och tro de eller ej så har jag blivit brun! hmm tror nästan att de är brun utan sol i den, skulle inte förvåna mej hehe.. efter det har jag storstädat här fett skönt nu luktar de bluuummor.. men nu ska jag duscha bort oljan, klä på mig, dra och köpa cola som jag ska ha inatt inför mitt pluggande! sen vet jag inte vad jag ska göra tror jag tar en powenap har inte gjort det än.. well, ADIOS

JAG VILL TILL SPANIEN NUUUU!

mutherfuckersuuuuuuuckkkerrrrr

mår dåligt när jag är hungrig. mår dåligt när jag har ätit. mår dåligt när jag ser på tv. mår dåligt när jag sover. mår dåligt när jag vaknar. mår dåligt när jag är ute..jag vet inte varför men jag mår bara dåligt hela tiden, mår illa, är trött, rastlös, livlös, ont huvet.. KANSKE kan de vara för att jag har så jävla mycket skit att plugga och KANSKE är det för jag äter sån jävla dålig mat inte konstigt att jag är trött konstant när jag inte får i mig vitaminer och KANSKE är det för att jag aldrig kan sova och vaknar minst 3 gg varje natt klarvaken.. de här suger nu ska jag lägga mig och dö

RSS 2.0