Tuesday

har varit ute hela dagen, började med att vi åt lunch på Eastern Palace! var typ 100000 år sen jag åt där så det satt ganska så bra.. sen strosade vi omkring på stan och jag letade efter en svart långklänning som jag har gjort ett tag och idag hittade jag en! (synd bara att den är igenomskinlig trotts att den har underklänning, måste komma på nått smart att fixa det med) har även köpt världens finaste sandaler, så jag är nöjd! och nu sitter jag och väntar på att bb ska börja men först ska jag göra mango smoothie åt oss!

Wednesday

Ser inte ljusare ut på förkylningsfronten vilket är booooooring men what to do? Har lyckats vara utomhus lite dom här dagarna iaf även fast jag ena stunden dör av svett attacker och lika snabbt fryser till en glasspinne igen hehe nu är det suss time! Nighty


Saturday

Har blivit sjuk.. Trodde jag skulle dö på jobbet idag, hoppas jag inte mår lika dåligt imorn! Måste bara säga att kombinationen big brother och bada är awesome, nighty!


Friday

Jag var den lyckligaste in the world på flyget hem till Umeå i torsdags, men idag började jag längta till Egypten.. fyfan vad skönt vi hade det! Även fast vill stektes ihjäl och klagade över att vattnet var så jävla salt eller att taxichaufförerna tutade så jävla mycket haha nää jag hade det så jävla skönt! Har redan planerat in en ny solsemester till augusti eller september och om ingen hänger med drar jag själv, bara sätta igång att spara men om jag sparar bara 1000 kr i månaden kommer jag ha typ 4000 och det räcker sista minuten till flyg och boende, har lite planer på G vettni!

Anyway kommer jobba i stort sätt varje helg framöver så mina helger är inte helger hehe nä nu ska jag sleepa ska dra upp massa bilder från Egypten bär jag orkar.. Troligtvis nästa vecka, nighty'!


monday

hellllo people, ska snart ut på Oslos gator och träffa mina käre broder! imorn drar jag förhoppningsvis hem om biljetten finns kvar.. vill hem till min pojkvän och pussas kramas! ska skriva ett inlägg om egypten ikväll efter bb.. lateeeeeeer


Shaaaarmiz

Hello världen tänkte bara uppdatera snabbt nu när vi ändå har wifi på restaurangen! Såg att jag förbrukat alldeles för mkt money på sms hehe så förvänta er inga fler sms men iaf allt är bra, vattnet as salt och vädret huuuur varmt som helst för er som är nyfikna! Hade 35 och uppåt idag mitt på dagen, har även hunnit med och snorklat och OMG säger jag bara det är huuuur jävla fint som helst, precis som ett akvarium! På fredag ska vi dra ut med båt och snorkla mitt i havet istället vilket kommer bli oslagbart..Ikväll är vi bjudna på vattenpipa och egyptiskt te men nu ska vi äta, är as hungrig efter att ha svalt saltvatten hela dagen! Haaaajdaar (går tyvärr inte ladda upp bilder, det sög)


Friday

Woohoo! Hittade 7elevens wifi så nu gåre mycket snabbare, vi har nyss ätit frukost på Dagnys och väntar nu på bussen mot Oslo.. Anna drog på toa, får se om hon hittar tillbaka hehe.. taggar att se bb på bussen oh yeeah! Saknar min Suss jätte mycket redan, hur ska detta gå?!


thursday

hello there ville bara meddela att på söndag kommer jag snorkla runt i EGYPTEN där det är upp till 40 grader! jag kan inte fatta det själv, im going to Africa hehe! Här är snorkel stället vid hotellet, jag är taggad!


RSS 2.0