friday

fan också kom nyss på att jag skulle ha tvättat ikväll.. får kirra det på söndag istället! första gången på typ 3 veckor jag bloggar från min älskade dator bloggar ju alltid från min älskade mini dator aka my mobile för där har jag alla bilder så nu får ni inga tror jag om jag inte har nå gamgam på datoren

yeaah yeeah idag var jag som sagt på HLR utbildning (hjärt och lung räddning för er ärthjärnor som inte vet vad det är) och fyfan vad jobbigt det var, hoppas verkligen att jag aldrig i hela mitt liv behöver väcka liv i en människa haha nemen min händer är döda efter 30 bröst pump + 2 utblås och ta det x 4 så känns det i händerna! hade inte en aning om att man måste trycka ner bröstkorgen 6 cm för att HLR ska fungera och på det kan det komma sekundära skador som brutna revben, inre blödningar m.m. låter inte trevligt men jag lärde mig jävla mycket!

imorn ska jag ner på stan och köpa fästen till mina örhängen har totalt glömt bort det och försöka hitta silver hängen i pure silver.. trodde det var det jag köpte men tydligen inte har fått nickel shoock i öronen, sen hoppas jag på att träffa Tove som jag inte träffat på nästan tre år.. helt sjukt! sprang på henne på könsum förra veckan och blev suuuper glad av att se henne! senare på kvällen vette fan ska väcka liv i E-smooth iaf, heeddå hecddå!

Thursday

Idag har vi chillat på stan en snabbis och senare for vi på salsakväll! Det var skit kul, mycket bättre än vad jag trodde och jag vågade faktiskt lära mig dansa salsa.. Eller aah grunden iaf, det var awesome förutom att min fot inte vill samarbeta just nu..

Imorn ska jag på 2h lång hjärt och lung räddning utbildning på jobbet och sen ska vi hem till mamma och äta och hjälpa min lillebror med läxor tur att Jonatan är med som är hjärnan av oss två haha! Matte är inte min starkaste sida men nästan alla i min familia suger på matte.. Norlin genen brast där, well well tur att vi alla är awesome på andra grejer! FYI Har även målat naglarna i världens bästa nagellack, ibland äre bra att köpa fel också har jag börjat på min peacock.. Nighty!


Wednesday

Tänkte bara visa hur det gick för mina projekt.. Det gick väll OK men det är jävligt pilligt och jag har världens sämsta tålamod.. Haha min syslöjdslärare hatade mig det kändes som det iaf pga mitt dåliga tålamod, men det vad då! Imorn ska jag ner på stan och köpa fler fästen, lämna in lite papers och dra på salsa partey, nighty!

Bloggar från mobilen så jag kan inte lägga bildtexter.. På första och andra bilden bytte jag kedjor på några örhängen till silver från typ bajsfärg som ni ser på andra bilden hehe och sista bilden är min drömfångare klar och saeetan vad tid det tog!


Monday

Hallelujah att vi fick det överstökat känns så skönt ni anar inte! Nu är jag fit for everything känns det som hehe imorn tidigt som saeetan ska jag till vårdcentralen och plåstra om foten och senare ska jag nog ner på stan och hitta mig nå smyckes delar så jag kan få min drömfångare klar, taggar på att fjädrarna jag beställt köm höppenes i brevlådan snart! nu ska jag sleepa, nighty! (men först spela lite drawesome! I love my iPhone and all my appisar)


Saturday

Jaaahaja.. Här sitter jag som jag har gjort i princip hela dagen pga instabil fot (och vi inte får glömma mitt instabila öra på det också) herregoden det är inte lätt ibland.. Men lika bra att få två dryga saker bortgjorda seklart men nu sitter jag här orörlig som sagt hehe men jag ska fuska lite imorn och dra ner på stan och halta runt tror jag

Förutom att jag suttit röv och knaprat alvedon hela dagen så har jag små börjat på projekt drömfångar örhänge, städat, bakat och kollat på Tintin den var awesome! Nu ska vi sätta oss och se One piece, har börjat fastna för det nu har aldrig riktigt gillat anime förutom Avatar som gick på nickelodeon för typ 1000 år sen haha det va göa tider det, minns ni det Kussemurror?!!


Feathers

ska snart höppa i säng, längtar inte tills imorn! fifaaan men det kommer gå bra.. i hope! har suttit och spanat in massa fjäder tjosan och nästa vecka blire av att göra egna fjäderörhängen för det är inte en chans att jag betalar nästan 200 kr upp till fan nästan 400 för ett öränge, det är sinnesjukt.. så jag ska göra mina egna vackra långa, stora fjäderörhängen! im so clever sometimes höhö.. här har jag min insperation för mina första projekt! nighty
om ni vill köpa snygga fjäderörhängen istället för att göra egna finns det lite hos bl.a.
kyssjohanna
karmasmycken
finns inte så jätte mycket, antar att det inte är "säsong" för det vi e ju mitt i vintra för bövelen!
älskar örhänget på sista bilden!
detta kommer bli awesome

Tuesday

Haha asså comhem reklamerna är så jävla roliga! anyway kom nyss hem från tre rätters chinafood med världens godaste mango glass som efterrätt, mmmm! Och efter bio, skönt att skämmas bort lite! Sitter och slö ser äntligen hemma tills bb avsnittet kommer ut on the web.. Nu ska jag dricka min tranbärs dricka som är the second love of my life (Jonatan är ju the first ofc!)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1319485/images/2012/pic_193828999.jpg" class="image">


Monday

idag har jag små städat och handlat och resten av dagen degat skööönt! Mindre skönt är att jag tror jag håller på att bli sjuk mår skit konstigt ibland.. Jaaa jaaa, imorn blire kina och bio vi taggar! Nighty


Sunday

Fifaen vilken jobb helg det varit massa tjaffs med gruppbokningar, chip och pin strul, kassa strul, arga finska mammor (dom är inte att leka med! Haha tur att det inte va på mig hon var arg på, men jag fick nog allt veta hennes historia om varför hon var arg), sålt godis för 1 milj miiinst till massa speedade kidz.. Well well imörn ska jag chilla! Nighty här får ni en harmonisk bild från tidigare ikväll då jag väntade på min skjuts hehe


Tuesday

fricking fucking HELLO! nu ska jag sussa imorn ska jag baka banankaka av mina prickiga bananer och fortsätta med Chip och Pin låter som två bra planer slänger väll i nått därimellan också men det återstår att se.. nighty!

LÄNK till ett inlägg på en blogg som skriver om Jonatans farfar i Colombia som fightar för hans rights! på en cykel som han trampar runt på och om jag inte minns fel är det varje söndag han gör det, tyckte det var awesome! read it



Monday

Idag har jag varit mest på jobbet men inte för att jobba utan för en prisavtals utbildning och repamöte, efter det for jag förbi Jonatans mami och sen for jag hem och somnade haha vaknade lagom till bb hehe deg var ju tuuuuur! Imorn måste jag "plugga" igen.. omg! omg! Och nej jag har inte börjat plugga om ni trodde det utan vi ska börja med chip och pin på jobbet nu i veckan så det känns ju som att jag måste kunna det såklart, lär väll sitta med det ett bra jävla tag imorn! Nighty!


Saturday

Jobbat kväll idag också skulle egentligen vara ledig men icket och jag klagar inte! Blir alltid på bra humör på jobbet även om jag haft en dålig dag innan så blir det som att man kopplar bort allt annat när jag jobbar för man har så mycket och göra, vilket är awesome! Imorn jobbar jag utcheck vilket betyder att min buss härifrån går klockan 7 om typ 5h hehe efter jobbet imorn ska jag handla, städa och pussas på Jonatan DET är ännu mer awesome! Nighty


Thursday

Ligger in the bed och har lite ont i mitt head hehe ;) ne men har haft svårt att sova hela veckan vette fan varför har tränat mycket så jag borde vara trött men icket well well imorn ska jag jobba dubbling och på lördag är jag ledig och på söndag jobbar jag morgonpass.. Känns skönt att göra nått vettigt i helgen det är lika bra jag har ändå inga pengar till nöjen.. så roligt liv har jag hehe men jag får glädja mig med gratis nöjen ist som att jobba, pussas på min pojkvän, titta på serier, prata i telefon, leka med mina appar, läsa min bok, gå på toa, window shoping, leta mat i soprummet med mera med mera! Nä nu ska jag fan somna och om jag inte gör det...... Nighty!


RSS 2.0