right nananan!

ser jag ut såhär!



varför? i dont know really för jag känner för det! älskar min morgonrock!! nu kom anna så nu måste jag dra heheeh.. vilket bra inlägg de här blev EMIKKE EBRÅÅ TAAWK!


bananmilkshake

nu när jag har köpt världens bästa mixer måste jag ju använda den! från en sak till en annan, håller på att bli  förkykd och de suger men what to do! senare ikväll ska jag till min baba men NU milkshake! see yaa

friday

LMFAO – La La La

ÄNTLIGEN FREDAG! som jag har väntat på denna fantastiska dag och nu är den här.. har inte så mkt att komma med, snart bär det av till ersboda och senare corona men dom bästa! nu håller jag på att pissa på mej så här får ni en fin bild jag nyss tog.. den visar kvallan på min fridas mobil!


thursday

sådärja! jag är i psykos och pallar inte så nu ska jag se serier och tagga upp mej för imorn, woohoo!


wednesday

i brist på något att göra sitter jag här och ser ut som en ner spydd Amy Winehous, de är min gamla eyeliners fel som jag ska slänga.. fast jag förstår henne! hennes sminkning går ju snabbt som blixten att göra, kleta på stora feta vingar på ögonlocken sen är hon ready to go! smart flikkä den där! nä nu måste jag get a grip har MASSOR att göra imorn och nu börjar mina ögon svida.. måste tvätta bort det här, later!

wednesday

for real.. att jag tillåter mej själv att bli vet inte vilket ord som passar in haha av en sån grej? men jaja what ever jag har fått en uppenbarelse de va det som va poängen, en bra sådan! till något annat bra hittade en as grym tröja idag som va asful när den hängde där ensam på galjen MEN på var den sjukt snygg.. de är det som är ett hallelujah moment! hittade även en kjol inte så märkvärdig men bra! och ett par örhängen som jag direkt tappade bort pluppen på.. bra där!

konstigt nog är jag inte stressad över skolan men jag VET att jag borde vara det och frågan är om de är så bra för om man säger såhär.. de har inte hänt så mycket på den fronten hehe men vänta vänta det kommer, jag arbetar bäst under stress! thats a fact =) nu snart ska jag sova, nighty!



desert gangiistaaah!


Monday

haft en awesome helg osv resten är detaljer hehe ;) vad mer.. mitt internet har varit dött men återsuppstod nyss! jag har fått in mina money så nu kan jag inte klaga på att jag är pank! jag är sjukt taggad inför februari! och till Barcelona! och min milkshake jag ska göra nu! btw om ni har ont i huvet ska ni lyssna på låtarna nedanför och om ni har tråkigt måste ni se Dinner for schmucks! barasånivet

Telepopmusik – Smile

Telepopmusik – Breathe


Wednesday

vem är ledig imorn? JAG! vem är ledig varje torsdag? JAG! fast då har jag bild istället som estetiskt val.. men hey! jag hade faktist MVG i bild i 9an hehe så de ska nog kanske fungera.. eller? nobody knows.. så imorn ska jag plugga! jag måste erkänna en sak.. efter många om och men (nu lät jag smart hehe) så måste jag säga, saxophone guy u got me!


a fool with a plan is better than a genius with no plan

Pretty Lights – Finally Moving

har en såndär konstig känsla, varken negativ eller positiv bara skum och de stör mig fast endå inte.. skumt bara!har nog varit med om för mycket saker på för kort tid haha.. tror jag behöver en fet girls night out, var ett tag sen nu eller va de?? hehe men heey we got our plans, i sinom tid! nighty



sharing is caring

Pete Philly & Perquisite – Empire

innan jag går och duschar vill jag dela me mej av en låt och en video, vet dock inte om videon är en sån bra sharing.. eller jo det är det, de är as kul hahaha!!


monday

sitter och ser plastik kirurgerna real interesting men lite nääzty.. ska städa lite och sen se massa Cougar town avsnitt och dricka banan milkshake, låter som en braaaa plan! ciao! 


deckish och alkooh.........


i want to

- dansa på el krüg
- få mina pengar
- köpa en mixer
- få mitt h&m paket

ska de va så svårt eller? kan tiden gå snabbare för FAN!

till något annat.. MYH fyller år idag! grattis världens bästa choompis sen god knows when hehe ;) love you long time! ♥


 

Thursday

HOFFMAESTRO – Lullaby
HOFFMAESTRO – Got Left

jag troooor att jag håller på att få sovarsjukan + förkylning hehe fast dom kanske hör ihop hoho fick iaf mina förstoringar idag och nu är frågan vad och hur jag ska använda dom det får bli ett framtida projekt har ändå inga pengar nu hehehe.. det var något speciellt jag skulle skriva men nu minns jag inte.. aya see yaaaaaa!

btw! för er som undrar så finns det mer
bilder på Jonathan i Christoffers album
på Facebook så kolla in där!
=)

Pictures

från Oslo, har ändå lite att göra.. har föresten fått mina foton nu, dom kom tydligen när jag va i Oslo och låg utanför dörren.. tur att man har bra grannar som räddar dom hehe ;) fast mina fotoförstoringar var inte med! hoppas dom bara är jätte försenade och att inte nån tattare hann ta dom om dom låg utanför dörren!

      
vi började vår tripp ner med buss+tåg+buss! 

    
vi kom till slut fram som lodisar, men fööör tidigt.. satt och väntade tills allt skulle öppna

   
frida åkte sin första trikk hehe, efter det sov vi hela dagen hehe 

    
vi hann förbi min syrra för att träffa underbara Jonathan! ♥

   

    
vi shooooooppade!

   
vi var omringad av katter

   
operan, sagohuset, ballen

   
no comments bout thaat..




clevaa

jag har kommit till insikt (säger man så?) what ever.. jag ska sluta köpa onödiga saker och börja köpa nödvändiga saker.. först ut är en mixer och en kokbok, någon som har förslag? detta ska fixas i slutet av denna månad eftersom jag nu sitter på en tight budget hehe.. thats ma plan


home

kom hem för ett tag sen efter en stört dålig hemresa haha datorn dödade typ sig själv och min mp3 dödade sig själv men återuppstod på slutet och jag är hungrig och jag har ingen mat och jag är pigg för jag faktist sovit en del (vilket är bra! fast de va inte planen.. så de va inte bra) jag skulle vända på dygnet ju.. aya, sitter nu och försöker dricka mej mätt på vatten men jag börjar bara må dåligt hehe måste handla imorn! och tvätta! och plugga! fyfan skolan börjar på onsdag och jag har en eftersläpande uppgift som jag vill döda.. suck.. men jag kommer nog överleva den här början av året, det har varit en grym start.. jag älskar mina syskon och pga av dom älskar jag Oslo, tror jag lägger in bilder imorn ciao =)


Friday

jeg og Frida gikk på tur i dag bland annat til den berømte operahuset, hun tok en veldig vakker og skarp bild av meg! jätte fiint mycket bråå! nu ska vi se Dead presidents :))) cya

 


uppsala

nu sitter vi i Uppsala och är snart om typ 30 min i Estocolmo! tänke ba uppdatera era datanördar in umeyo! MUHAHA SEE YAAA DONT WANNA BE YAA

  

1 januari 2011

och jag håller på att dö av trötthet.. orkar inte hämta tvätten, orkar inte bädda, orkar inte packa, orkar inte tänka.. mongo SJ ska ju hela tiden ställa in sina tåg så man får kalabalik i skallen hehe har varit stressad hela dagen men heeey! imorn sitter jag och Frida på en buss till Sundsvall, tåg till Estocolmo och buss till Oslo (kuul! not) huvudsaken är att vi kommer fram så jag får träffa allihopen! och speciellt köttis! kommer känna mej mer taggad på livet när vi sitter på bussen.. ska tråka ut Frida med mitt babbel, vi har ju liksom 17 h på oss muhahaha! thank God for internet säger jag bara


RSS 2.0