friday

varför ska jag ha en sån ful bränna för?! den suger balle.. måste sola bort den tror jag det ska bli mitt nya mission om jag vågar hehe jag vill inte få hudcancer.. ikväll drar vi iaf ut på five, så man åstadkommer nått på lovet hehe nu får jag bara hoppas på att jag får en bra hår dag annars vet jag inte vad jag gör tror jag måste klippa mej.. nångång då jag har råd,, yeaahyeaah nu ska jag plocka undan lite här och måla naglarna!
 


LMFAO – Party Rock Anthem


Saturday

fortfarande sjukare.. har inte gjort mycket idag mest snytit mig, snytit mej, snytit mej och kollat på Modern Family och nu tvättar jag men det är bra då slipper jag göra det nästa vecka då det är lov! har inte mycket mer att dela med mej med av mitt intressanta liv förutom att jag ska passa på att se Big brother avsnitten jag har missat nu när Jonatan är och OGKW! är sjukt sugen på fanta red wild berries men kom på att han har min cykel så det blir inget av! och juste imorn åker Frida hem till umeyo, finally!


Friday

Fredag och jag sitter här förkyld.. kuuul.. ska städa nu ser förjävligt ut här och tvätta ska jag eller vi också hinna med idag! rolig fredag men så går det när man är sjuk men förhoppningsvis ska jag och min bojki ♥ gå på bio senare ikväll.. btw så flagnar jag sönder ba så ni vet hajdar!


home

im home! har haft det as bra i Barcelona men är sjukt bränd fast såg nu att mina brännblåsor är borta och det är ju bra får hoppas att min rödhet går över till brunhet hehe, sitter och inväntar en massa barca bilder på facebok.. hoop1.. kom hem igår vid 9 och senare på kvällen drog jag till anna och linn för bday partey vilket va 3vligt! det fortsatte på olles och slutade på happy burger :) och nu sitter jag och väntar på jonatan som är hos sin broder medans jag äter upp hans godis muhaha later!


solbränt godis ätande lik


Barcelona

Drar till Spanien ännu en gång med skolan, de ni!

RSS 2.0