hay hay it's my birthday!!

och jag tvättar! meeeeen heey vad ska man göra, ska lägga mig tidigt ikväll hehe vilket inte kommer bli av eftersom jag har tvätt.. och tidigt skulle isånnafall vara 11 och det var för en timme sen, nu ska jag till tvättstugis hihihoohohehe

cause yo, you got a destiny that you’ll finally grow into

The bigger the light you shine yo, the bigger the love you’ll find yo. Connected in more beautiful ways, bound to make your mind blow. Pete Philly & Perquisite – Believer

är det nu livet börja eller? vavava? hoppas på det, ska vara utflyttad härifrån på måndag så har lite grejer att fixa imorn och resten av sommarn sen ser vi vad som händer men nu ska jag iaf ringa Jonatan och störa han i sitt turk körande och sen sova!









snart

tar jag studenten, börjar bli nervös.. vet inte varför haha ska se Glamourama nu så jag kan somna och vakna pigg som lärka och göra mig iordning! hoppas det blir bra väder nurå!

Tuesday

idag skrev jag på kontraktet till min lilla lägenhet på Ersboda, känns väll bra! sen spenderades dagen på stan, handlade lite smågrejer bland annat till studenten hittade dock inget bra till studentskivan tyvärr meeeen jag får ta nått jag har redan!

imorn har jag mycket att göra
- fålla min student klänning
- fylla i massa papper och skicka in
- lämna in as försenade biblioteksböcker...
- pynta flaket
- städa
- tvätta
- och säkert massa mer som kommer dyka upp!

nu ska jag plocka undan lite här och duscha och lägga mig tidigt, måste upp tidigt imorn igeeen! ska sova sönder på fredag! im just sayin



vackra hehehhehe


thursday

jag känner ångesten, lämnar in min dator imorn vilket betyder ingen dator tillsvidare.. känns inte så bra! men aa jag får väll ta mig och köpa en dator..nångång.. jag.. har.. bestämt.. mig.. ! vaknade 11 idag vilket är ett framsteg drog till skolan och gjorde några sista inlämningsuppgifter sen drog jag hem sen vidare med Röda faran mot Ålidhem där vi låg och stekte på Annas tak från halv 2 tills solen försvann typ 8 och jag tror jag har solsting hehe är as varm måste öppna typ alla fönster i hela lägenheten om jag ska kunna somna! men får hoppas det är värt det, vill hinna bli lite brun till studenten iaf!

imorn ska jag också upp tidigt och hinna med massa saker.. lämna igen datorn, åka på roadtrip runt hela umeå, handla mat, köpa skor, titta dator, fixa klänning? och senare på kvällen grilla sen ser vi vart man hamnar!  

tuesday

min dag började förjävligt.. missade ett as viktigt möte för jag trodde det var måndag pga den äckliga national dagen igår, hoppas bara det går att boka in ny tid! planen var sen att dra ner på kajen och sola meeeen när jag och Jonatan kom ner på stan blev det såklart dåligt väder så vi drog in på megazone ett tag sen raceade vi i spöregn mot microshop för att spana in datorer men jag blev inte mycket klokare av det.. eller jo, kanske lite men jag har fortfarande beslutsångest om jag ska ha 14"? 13"? 16"? HP? Asus? Acer? Vaio? för många valmöjligheter för mig hehehe efter det drog vi hem till Js mamma och åt, sen hem till mig och han for och jobbade medan jag sitter här och filosferar, tvättar och kanske ska städa eller eller eller?!??!..

imorn ska jag troligast till vårdcentralen, lämna igen biblioteksböcker, lämna igen skolböcker m.m.m.m.mm.osv.osv.osv.osv, nu ska jag på the toilet see yaaaaaa

Sunday

nu när Jonatan far och jobbar ska jag dra mot mina BB chompisar och se bigbrother finalen hehe! har inget  att dela med mig utav förutom att jag har världens bästa pojkvän och min D tangent är cp skadad.. måste köpa ny dator snaraaast! hittade några bilder från helgen btw, lateeeer!






Wednesday

min suss är hemma! han bara stog där i trapphuset och jag som var så jävla säker på att han var kvar i Colombia och inte kunde komma hem också stog han bara där i måndags, jag fick nästan en hjärtinfarkt som jag har längtat efter han! ♥ och nu jobbar han och jag sitter och funderar över ett viktigt beslut men tror jag har svaret imorn just nu orkar jag inte ska isället kolla om det finns nått att ladda ner oops jag menar gå till nattöppet och låna en film heheheheh vill börja se någon ny serie, nån som har förslag? inga jävla vampyr serier för den enda vampyr serien man borde ha tillåtelse att se på är True Blood! tänkte typ Spartacus.. fast nä.. eller.. btw jag va hos Anna för ett tag sen och då tvingade hon i mig världens vidrigaste hostmedicin och efter att halft spytt upp skiten så funkar den inte.. så jävla ovärt där stog jag och halft dog för ingenting, säger ju det hostmediciner funkar inte på mig jag är typ imun, nä nu ska jag fortsätta hosta och vänta på min bojki!  


RSS 2.0