Tuesday

Haayee! I veckan ska jag träna idag, imorn och torsdag och fre-sön jobbar jag kväll.. Känns bra, imorn måste jag till tandläkarn och fixa min försäkring och sen träffa mami men nu har jag typ 2h att städa tills jag ska på body pumpen! No nu ska jag fortsätta rensa mina sminkväskor ciao!


Sunday

Men hallå där kött och blåbär! Sitter och kollar på Spårlöst, första stunden i helgen jag slappar in the soffa och det är pretty skönt! Har flängt runt hela helgen och ikväll ska jag äntligen få bada!

Har bland annat hunnit med att spelat ett as hemskt spel haha men jag var modigare än alla bojkar muhaha, fått mardrömmar av spelet, varit på Mio, varit med världens mysigaste Gato, ätit kalaspuffar, varit på Expo, beställt min första alldeles egna dator, pussats på Jonatan (och kissen!), dansat dansmatta, köpt en lampa and so on! Nu ska jag fortsatta se Spårlöst seeyaa!


Fredag

Idag har jag tränat och tvättat kanske inte den roligaste fredagen meeeen en bra sak är att jag tränade bort min träningsvärk jag hade tidigare idag, de är!

Imorn ska jag upp klockan 9 och ja du läste inte fel (09.00!) hehe ska träna 11 sen hem och sen ska vi äta middag ute! Jag är taggad muhahaha var längesen vi gjorde det och sen efter det ska vi ha lööördagsmyyyyys med flickan som lekte med elden kanske inte så mysig film heehe tror att Jonatans mami ska joina oss också :)

Nighty! (haha! Kolla om ni finner ett fel på bilden, från programmet Det okända)


I heard you were a wild one

Det känns som att min kropp är sönder tränad och det är inte skönt.. Känns som jag är 80 år och ibland tror jag att hela min kropp är ur led, då kan man ju undra WHY? jo för jag har tränad varje dag den här veckan och det fortsätter imorn = bodypump/core och lördag = body balance och kanske söndag, jobbar på söndag så får se om jag hinner!

På tal om träning så var jag på det roligaste OCH jobbigaste passet idag haha men det kan va för att jag hade förutfattade meningar om det.. Det var gympa/core, trodde det skulle va typ som Friskis och Svettis och det kanske det är haha sånt där gamla tanter går på typ fast jag har inte provat det men det var jävligt tur att jag provade det här för det var awesome! Nä nu ska jag sova, gydnight!


Foooood!

Ooookej jag har jobbet med världens bästa mat på, vill bevisa detta! (för er som inte är så Facebook nördiga som jag är, skryter gärna där med maten jag äter hehe) här kommer ett urval (följde med en marängswis också) det lär komma meeeer muhahahaha!!

Nä nu ska vi sleepa jag och min älskade suss till pojkvän! <3 Nighty


No No

Vi ska gå och lägga oss strax men tänkte uppdatera litt (låter som en tvättäkta blogger) hehe nyår var awesome!! mådde förjävligt dagen efter vilket antingen betyder att jag hade för kul eller var för dum, jag tror på första! tur att jag har världens bästastaste pojkvän dom vet exakt hur man gör mig happy!

sen har Cissi, Christoffer och lilljonathan varit på besök vilket också var awesome har saknat dom så mycket! Vi åt as god mat och paj (ananaspaj ni måste smaka om ni inte gjort det).. imorn börjar det omgomgomg men he köm gå bra nu ska vi sova, nighty!


RSS 2.0