Mål

Mina mål efter sommaren!

Ha en fin och mysig lägenhet närmare stan, ha ett heltidsjobb, ha bra hörlurar hehe, ha en fungerande cykel som ersättare för Röda Faran..

Får se hur detta går.. Eller vänta, det MÅSTE gå!


Sunday

idag har vi både snabbstädat och snabbgrillat! nu ska jag bada för att fördriva tiden tills bb börjar hehe.. och imorn är det the BIG day.. den skulle egentligen vara i fredags men det blev ändrade planer, hopppas hooooppas hooooopppaaasssss!

Tuesday

Vilken dag det var på jobbet, konferens bokning med runt 100 gäster och en massa liv hela kvälla! Mitt huvud var alldeles susigt när jag gick till bussen, det var nästan jobbigt att lyssna på musik för min hjärna var typ overloaded hehe och imorn blire likadant! Tur vi inte har så stora bokningar varje vecka.. Imorn äre iaf the big day! Hoppas hoppas hooooooppppaaas det går bra!! Håll tummarna! Nu ska jag sova så att jag är laddad, nighty!


Friday

Att det ska ta en sån tid att tvätta! Men äre gjort, skööööönt.. Fastnade för en dokumentär på svtplay som handlade om livstidsdömda, se den! Det är K special som sänder den.. Nu ska jag sova ska upp och jobba dubbling imorn klockan 9 till 13, sen ska jag nog gå och glo på stan.. Nån som hänger med? Smsa mig imorn.. Nighty!


wednesday

Har suttit med mitt CV och mina ögonlock pallar inte längre så nu ska jag sleepa.. Ny arbetsdag imorgon, har mycket incheck! Lär bli intressant.. Nighty!

(här får ni en fin påskbild)


Saturday

Awesome dag idag! Skönt att vara ledig efter allt jobb i veckan.. Jag och Jonatan var förbi mina kussemurror på födelsedagsfika som var göttans! Sen tog vi allihopen (Jonatan, jag, Anna, Thomas, Linn, Robert) spontan tre rätters på Taj mahal som var huuuuur gott som helst! När vi kom hem såg vi lite One piece och nu är det suss time! Nighty


Thursday

Sleepin mode! börjar jobba imorgon 0700 hehe alltid lika spännande att jobba morgon pass man vet aldrig vad som händer speciellt på fredag den 13.. Imorn är det min och min älsklings 1 års dag eller iaf den officiella även fast vi egentligen räknar 1 januari! Så vi får se vad som händer imörn ;) nu ska jag sova tänkte bara visa er vad som händer om man solar för mycket solarium, jag och Jonatan gjorde nämligen det misstaget fyyyyfasen! Nighty


Sunday

För första gången kan jag äta en brownie och läsa söndags bilagan på jobbet.. Det är hur lugnt som helst men det kommer säkert värsta ruschen nu bara för att jag tycker det är lugnt atm.. Well well det finns inte ens några mail eller papper eller ljuslyktor att rengöra haha vi ser väll vad som händer, nu ska fortsätta läsa om vårens skotrender hehe


Thursday

Glad pösk allesammans! Min skärtordag "firades" på jöbbe med en te kopp och massa mail och litt inchecknings folk som önskade glad påsk, väldigt trevligt vettni! Imorn ska vi hämta min nya soffa, wööhooo me like! Och sen blire att jobba igen.. FYI har Djursjukhuset börjat igen på 1an så jävla AWESOME! Aaaa nee nu ska jag sova, nighty!

Här får ni en bild på Bosse (Annas sajko kajko katt) jag var förbi hemma hos henne och låg i soffan och somnade med en filt på mig sen när jag vaknade låg han där och titta fram bakom mina ben.. Haha undra hur fan han kom in, han är cleva cleva!


Wednesday

Idag har jag mailat, fyllt i formulär, diskat, ätit, blivit förföljd, pluggat engelska med min lillebror, sett bb osv hehe imorn börjar mina påsk pass från torsdag till måndag.. hoppas det blir lugnt och inte så mycket strulerier men jag är glad för mer jobb och hoppas såklart på ännu mer! nu ska jag sleepa mami ska komma förbi imorn före jobbet så jag måste vara piggelino, nighty!


Monday

Nu har vi kommit hem från Kiruna fick övernattning, mat, resa från Scandic och det var grymt! Vi bara tog det lugnt och hade det mysigt.. Det vet sjukt svårt att hålla det hemligt för min över nyfikna pojkvän haha men det gick ;) idag ska vi åka och äta hos Jonatans mamma, mata Annas katter och kolla på en soffa! Här har ni lite pics från dom norrländska bergen hehe

 


RSS 2.0