jag och tomten


tuesday

de är bara tisdag fy farao vad de är långt till fredag.. har många lektioner kvar innan jag får sooooova hehe, har suttit med lappar och försökt sätta in dom här religons orden i mitt huvud och jag kan säga att det går framåt iaf.. har även gjort klart marknadsföringings läxan och lånat en bok till svenskan + hunnit kolla ett avsnitt av true blood.. hur effektiv är jag inte?! ;)

om en timme ungefär ska jag träffa Frida på SF, som ni vet blev jag bjuden (eller båda två blev de..typ) CAATHIING! ingen säger nej till gratis saker hoho nu ska jag fortsätta med orden.. TAKE CARE!


plugg mode

its on! mjaa nästan iaf, ska börja snart.. har varit på stan och gluttat med Frida och senare handlat och nu ser jag på nyheterna, jag måste bli allmänbildad foor fasn.. nee nu ska jag planera min studdy plan som innehåller (om jag skriver de här, håller jag koll!)

Religonkunskap - måste plugga in dom där bajs orden, skriva om kärleksbudskapen
Webbdesign -  kolla upp en hemsida - bra/dåligt
Svenska - låna bok på bibioteket och börja skriva och Dickens, skriva klart om stripplisa
Marknadsföring - läsa häftet och svara på frågor
Historia - låna bok på biblioteket

imörn börjar jag 9.45 till 13.15 har 2 lektioner, feels good! =)  efter skolan ska jag hem och plugga och senare ska jag på date med Frida hihihi, nee meen vi ska på bio hon har hustlat till sig 2 gratis biljetter till The blind side, KUNG! nu ska jag börja jallabye

 
  
så här roligt hadde vi på våran håltimme idag hehehehe


Monday

hej hej hallooo! jag måste vara lite fast and furious nu hehe jag börjar snart min webbdesign lektion förstår ni! skulle bara säga att jag älskar mina måndagar och tisdagar, har bara 2 lektioner ;) mitt h&m paket och skorna från skohuset kommer i veckan så jag kan inte vara annat än glad! + att mitt horoskop va bra hehe, nu ska jag förbereda mej för stekarmartin.. latööör!


Saturday

det är svinit kallt ute ska jag tala om, nästan så jag funderar på att ta min dunjacka nu när jag ska till min baba.. nee okey så långt ska jag inte gå hehe mössa, halsduk å vantar räcker.. har nyss duschat bort gårkvällens bravader HÖHÖ och ätit vitlöks bröd! =)

kräftskivan igår va ruulig ruulig! de kom en hel del folk, efter att grannen ovanför lessnade på oss for vi vidare till a new place @ haga och efter lite sneakyheter där drog vi in till stan och efter att ha tappat bort resten drog jag och Isabelle först in på Olles och senare mötte vi upp hennes homies på Pipes.. de va 3vliiigt! + att jag bättrade på min förkylning.. bra jasmin bra .. nee nu ska jag dricka min loka sen förbereda mej för kylan :( latööör!


hehe jag och isabelle undviker kameran som bara coolingar kan göra (btw trodde jag d eva en hund på bilden, de svarta vid mitten av bordet haha)


kräftiis

no drao jaaa snaort på kräääftskiivöö, hao dä braaoo! tänkte bara säga att jag inviger min kavaj, skulle gärna ha ett par skor och inviga meeeeed men mina converse får duga HEHE HA DE


Thursday

har nyss målat mina ringar så jag inte ska bli grön som hulken hehe .. har äntligen beställt efter tränings tightsen från H&M och dom borde komma i början av nästa vecka och på tal om nästa vecka ringde en tjej från Skohuset imorse och sa att hon hade beställt upp skorna som va slut åt mej, suuuper braaaa hoppas bara dom är bra nu =) för dom är jävligt billiga kan jag ju tala om.. hade funderat på att köpa marble skorna med kilklack från Nelly men eftersom att hela världen har dom är de inte så ruuuligt.. fast nu när jag tänker efter så va ju skorna från Skohuset också slut så då lär väll alla ha dom också? yaah yaah what ever jag ska flytta till Cuba där det bara finns en grej av allt, då slipper man vilja ha massa annat!

imorn går jag från 8.30 - 15.45, kuuul! ska hinna på kräftskiva också klockan 5.. kommer bli lite stressigt tror jag, nää nu ska jag kolla vad jag ska ha på mej imöörn, dra på mej mjukisar och städa, senare göra omelett och kolla på nån serie (true blood om de kommit ut!)




Wednesday

min kusin Linn är så duktig! jag vill också va som dig Linn! diciplinerad och måmedveten =) hon har nämligen gått ner 19 kg (om jag inte minns fel) på 4 månader! med hjälp av träning och bra kostvanor! skänk lite av dej till mej tack, fast de hjälper ju som inte heller.. måste ta tag i saker för att få saker gjort och därför som jag sagt tidigare ska jag skaffa gymkort nästa vecka!

nog pratat om de, har nyss ätit mina rester sen igår och väntar på att åka till skohuset och införskaffa mej ett par skor om dom finns och senare kolla om H&M har dom där jävla träningsbyxorna annars får jag beställa dom och hoppas på att de inte tar 10000 år innan dom kommer.. hm hm hm juste! börjar inte förens 13.15 slå den du muhaha! nee nu ska jag pissa och ställa in juicen i kylen om nån vill veta! see yaaaaah


HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]

 


tuesday

va tvungen att tänka efter ett bra tag innan jag kom på vilken dag de är.. har inte alls lust att skriva nått.. mitt huvud dunkar och fick nyss reda på att Nico är gone pga cancer, usch va hemskt lille Nico i really loved him, ♥ men han hade de bäst de sista åren och jag hade de bäst när jag hade han! =) han har de nog bättre nu, brukade ofta tänka på hur han har det och sakna han så så mkt! och nu saknar jag han ännu mer..



älsklings Nico!  ♥


the last first day

 den sista första dagen i skolan gick ba fin fint! har hämtat ut mitt legg på banken, handlat och växlat pengar så nu återstår det bara att hitta ett par skor, de är prio 1 =) har inte så mkt att säga förutom att jag ska ta en havremacka med räkost + te, fick real cravings på obs efter räkost! yaah yaah btw hoppas jag alla röstar i valet så inte sverige demokraterna kommer med! efter min syrras predikan om röstningen så tänkte jag visa här att jag verkligen har bestämt mej YEAH! RÖD-GRÖN REGERING!! min nuvarande bild på facebook =) nighty! börjar 9 imorn ..


 




all these things

snälla varför kan jag inte vara en sån som inte alls bryr mej om matriella ting? idag har jag tvättat och gått till banken i onödan (kom hem genomblöt och med halvt förstörda converse) Lisa och Emelie va också förbi + att jag snackade en snabbis med Alex och Jonny!

 .. suck, imorn börjar skolan .. första dagen på det sista året och det här året ska jag göra det BRA och I TID! inte göra allt i sista sekunden, skolan ska komma i första hand =) de är min plan.. får se om den håller men de måste den göra! Jag börjar klockan 1 så jag antar att de bara är "upprop" typ yaah yaah nu ska jag kolla på nått och senare sova, nighty



never gonna happend!


Sunday

hello! kom hem 6 imorse, slängde mej i sängen och sov till 12, gött! nu har jag precis sminkat mej klart och ska dra ner på stan en snabbis för att bla gå på banken och hämta mitt legg.. ska också övertala anna att äta nånstans eftersom att mitt kylskåp är tomt och jag pallar inte storhandla idag =) har btw världens bästa hud (i ansiktet)! den har aldrig varit såhär bra på länge undra om de är för alex ansiktsmask.. hmm! måste nog skaffa en egen i think, om den ger såhär bra resultat! mjaaa kan ju säga att de känns för jävligt att skolan börjar imörn och att jag inte är i oslo längre .. hoppas bara vi får bra scheman! snälla snälla jag vill ha ett bra schema! ♥


friday

ello ello! nu ska jag försöka skriva ett normalt.. hehe så normalt de kan bli.. inlägg! imorse drog jag, alex och terrorese ner till stan en snabbis, sen drog dom på jobbet och jag for hem till alex och jonny.. har nyss duschat och sitter här vid datorn medan jacob kollar på ett radistyrda bilar program på tv (haha?! asså vem tävlar i radio styrda bilar?).. oops nu äter katten aka mördarkatten/gatukatten på nått.. på tal om katten som igentligen heter skrållis/cliff tror jag har börjat hata mej fo real pga att jag tog in han från balkongen från att ramla ner från 7de våningen och dö, han verkligen attakerade mej fast inte som han brukar göra på lek utan nu gjorde de fan ont.. men jaa keep on hatin lille kattskrålle, tog en smickrande bild på oss två =) ni ser ju han vägrar till å med att visa sitt face med mej på samma bild så roompan dög!




tuesday

har suttit och kollat på massa mongon på youtube (+ animal planet) för att bli trött.. men de funkar inte så bråå, ska upp i bra tid imörn ska nämligen gå till jonny och alex och ta mej en redig morgon sup hehe nee skoja bara jag ska FIKA och socialisere litt! =) va dagen sen har att erbjuda får vi se då! ha de alle akterdekk pølse!  


mine andre norske venner, ginger gutten Geir og den grønne gutten Bernt!


greetings from norway

Hei alle gutter og jenter! håper dere alle har spilt i Suecia =) dette har vrt overskyet og pøsende regnvær man den lille mengden av sola he egentlig .. Cissi sitter og vispe kremfløte og se en jente skrek som en gal på tv og Christoffer dusjer, vi venter på Jonny og Alex de burde komme snart! og forhåpentligvis vil vi se Inception kino hehe hoppas ni gillar min norska, im outta here!


Min nye bestevenn Borghild


Thursday

halloo! första dagen på lovet jag har vaknat vid 9, men de är positiv jag måste ju lixååm vända på dygnee hehe.. nee men anledningen till att jag skriver de här inlägget är för att jag vill berätta hur jävla dåligt Smallville och tv-shop är, fyfaan! ne okokok de va inte anledningen..  jag ska ju till OSLO! om 2 h taap och jag har kvar saker att packa och grejer att städa men jag vet inte vad jag ska börjar med .. så de blir väll att fixa allt i sista minuten, like usual! den stora frågan är om jag ska ta med min dator hm hm hm.. såhär ser min "lilla" tripp ut;

Buss Umeå - Sthlm 12.40 - 21.45
Buss Sthlm - Oslo 22.30 - 06.00

nu måste jag ladda upp mej mentalt så jag inte dör ut av tråkighet (även fast jag har massa skvallertidningar och böcker) ska äta frukost nu och fixa de sista! uppdaterar in oooschloo! see yaah =) (btw jag åker buss under fredag den 13 OMG!)


Wednesday

men hallå! jag har varit ute och slösat pengar hela dagen hehe.. men nu ska jag snart börja tvätta och städa här, men först tänkte jag visa er vad jag hunnit med idag.. fixat mitt bankkort + legg (fyfaabian vilken pina hehE) + internetbank osv, växlat pengar, köpt 2 tröjor, en liten väska, lånat böcker = Kan du säga schibbolet? och Så dumt! , bussmat till mina 17 buss timmar imorn, great!

  
HEHE jag lyckades ju bra med dom där jävla fotona.. svart väska H&M, vit navy randig oversize tröja MQ


"music is my boyfriend" oversize, again, hehe jag använder bara sånna dom är fett sköna.. JC btw =)


ITZ OOOON!

  
  
  

one lost soul swimming in a fish bowl

har en massa tankar i mitt huvud.. vet inte va de är.. men en stund kan jag sitta och fundera as mkt på en grej sen helt plötsligt må dåligt och typ få ångest för jag tänker så mkt på de sen byter jag tanke fast de blir samma sak med den tanken osv.. oavsett om de är positivt eller negativt.. råå skumt! och de kännst förjävligt att börja skolan snart, im not ready for that för jag har så mkt annat att tänka på.. de bästa för mej skulle va att hitta en hobby, förutom att jag ska börja träna nu med lisa på medley (+ emelie? tove?) vi får se vi får se.. jag vill göra nått mer! typ.. asså jag vet inte, hitta nått jag tycker är roligt som kan he bort alla tankar om skolan nu när jag börjar.. kanske ska köpa ett rådyrt skissblock och massa pennor så jag kan sitta och rita av mej min skol ångset + allt annat haha.. höreni jag vet faktist inte vad jag ska hitta på.. vad brukar du göra (förutom att träna)?

nog om det.. imorn har jag ganska mkt att göra eftersom jag åker till Oslo på tordag.. jag ska hinna med att städa, tvätta, packa, hitta några tröjor, fixa mitt id kort (ångest haha) + fixa lite grejs på banken.. see yaah! =) 


20.08

Skulle bara säga att min kväll kommer att bestå av serie tittande! ska se nyaste avsnittet av älsklings True blood! (ska jag va ärlig så va 3dje säsongen lite seg i början men nu är de as bra! så hääärda ut) + Jersey shore! + djursjukhuset (stop hatin de är fett bra!) ♥ ♥ + glass.. kan de blir bättre?! i dont think sooo! allt blir xtra moooosigt när de regnar ute också hehe ;) .. nu drog anna för att övningsköra men de är bra hon ska blir min personliga chaufför! MOHAHA seeyaah!

Monday

Nu är jag på bättre humör hehe.. man blir störd i huvet av vädret, först as varmt sen nästa dag spöregnar de.. omg i really hate it! efter att ha sett high chaparall igår blev jag as sugen på homemade hamburgare hehe ;) vilket betyder att jag och anna ska göra de senare.. men först ska vi dra och handla! Nu i veckan ska jag hinna kolla på träningsklädet, fixa mitt legg och internetbanken, tvätta och säkert nått mer! men nu ska jag skriva inhandlings lista, latöör =)   



Richie Spice – Spinning Around


list#2

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? nått på persiska hehe
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? bricka med bajsnötter
3. Vad var det senaste du såg på tv? ghost hunters
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: taap taap 2
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? en persian woman som skriker på tv och regnet
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? jag cyyyyyyyklade
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? jag googlade hehe
8. Vad har du på dig? tights å tröja för fasn
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? yaaah nått fett skumt.. men kom inte riktigt ihåg
10. När skrattade du senast? igåååååår
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? men massa gejer!!
12. Har du sett något konstigt på sistone? mjaa jag såg en åsna på balkongen igåt
13. Vad tycker du om den här utmaningen? lite störande men den dödar tid hehe
14. Vilken var den senaste film du såg? nån film med arnold och dagisungar igår
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? kläder och skoooor
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till att jag kommer mörda nån om de inte slutar regna
17. Tycker du om att dansa? yeaah fast bara fist pump hehehihiohoh
19. George Bush? bajsgubbe
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? pojke=moses å guulr= eeeeeh jasmin hehehe
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? MEN JAAAAA
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? hej...? hehhe


list #1

Nämn något som gjorde dig glad igår: Lisa och Emelie! 
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sooov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Fixade bloggen
Det sista du sa högt: Men helvete!
Det senaste någon sa till dig: Heejdåå!
Vad har du druckit idag: Te och juice
Vad var det senaste du åt: Hårdbröd och te
Vad var det senaste du köpte: Cancer pinnar åt Lååshen
Vad är det för färg på din ytterdörr: Bruun.. ?
Vad är det för väder hos dig nu: Muuuuleeet
Godaste glassmaken: Melon! och Pistage
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njeeeeee
Sover du tungt: Sometimes
Drömmer du mardrömmar: Heehe mjaaa.. vem gör inte?
Trivs du med ditt jobb: Jag jobbar inte, cuuz im dii beezt
Favoritklädsel: Mjuuukisar!
Favoritlåt just nu: Nas & Damian "Jr. Gong" Marley – In His Own Words
Vad ser du om du tittar till höger: Ett fönster med en massa grejer i
Vad gör dig glad just nu: Att jag städade igår
Vad ska du göra härnäst: Åka till ersboda
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, rastlös
Favoritgodis: Choklad och hallon/lakrits döskallar
Kläder just nu: Tights och tröja
Sommarplaner: Sommarn är föön slut.. men jag ska till Oslo nästa vecka
Hur många kuddar sover du med: 4
Spelar du något instrument: Noooo, men jag har back in da dizzle
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska.. iaf nu på lovet
Vad är viktigast för dig: Att alla jag känner mår priiima
Är du kittlig: kääänskeeee
Snarkar du: no no
Stjärntecken: kräftan
Äckligaste insekten: eh eh.. typ as stora spindlar eller tjocka äckliga små maskar
Längtar du mest efter just nu: Att få komma till Oslo!

mjaa.. har ändrat lite här och lagt till Listor som kategori hehe.. lite tidsfördriv när jag inte pallar skriva nått speciellt.. nu ska jag snart dra till ersboda, have a nice day everybodeey! =)


HAPPY B-DAY!

GRATTIS EMELIE SA JAG JU...FÖR..FAAAN! hehe yeeah, hon fyller 18 idag och det ska vi fira med lite cheeebaab! och lite annat hehe.. har nyss städat klart här och de kliar över hela mig!! jävla äckel damm gräver taap in i min huuud.. nu ska jag lägga mig och läsa truur jag, min bok är as bra hehe ;) see you!


Thursday

shit de är redan torsdag! vilket betyder att emelies födelsedag närmar sej hehe.. oh såg nu att de är föön imörn hehe, frågan är vad som händer hmm.. måste ringa henne senare! har varit på stan med Anna och Frida, Anna fick med sej lite grejer ruuligt ruuligt! nu ska vi dra på ÖB hehe men först skullle jag bara meddela att jag nyss såg att Gyptian har ett nytt album hmm hmm måste lyssna på de när jag kommer hem, men nu är jag outta here! =)

Gyptian – Hold You




Wednesday

   
NOW ITS MINE ALLA MINE, AND NOW IM BROKE ALL BROKE

  
har som ni ser varit nere på stan (ser väldigt road ut på bilden).. sen for vi hem till mej och Frida färgade Emelies  hår.. thats all! just nu håller jag på att ladda ner lite saker hehe, seeyaah =)


tuesday

HEJ NU ÄR JAG HEMMA .. igen.. idag har jag hunnit med att gå på stan och fyndat en snygg men DYR kavaj.. hehe jag säger som loshen - man måste va business på thoren i 3an ;) det är nu man ska ha massor med läsare för jag är osäker om den är värd priset, yaah yaah sen har resten av dagen spenderas med min kusin aka Anna och hennes boyfriend aka Thomas hemma i deras nya lägenhet (och deras gatos såklart) och nyss kom jag hem från Anna (ena annan anna hehe) efter att ha suttit och snackat på hennes balkong och kom vi fram till att vi nog ska gå ut imorn, kaaaanskeee =) nighty


SKA JAG ELLER SKA JAG INTE?!?!?


run bitch run

hehe just nu håller jag på att göra köttfärsås tills imorn, då behöver jag inte göra mat imorn fett skönt! =) idag har jag diskat, varit på banken! finally och för en stund sen kom jag hem efter att ha sprungit på Böläng! de va ett tag sen, men skönt! nu måste jag kolla maten och sen ska jag nog se nån serie tror jag.. om ingen annan har nått annat förslag? hehe ring mid isf! latöör!


füüüüd!

så nu är mitt och Annas kylskåp fyllda!
 (åt as god glass btw, mars glass, har aldrig ätit!)
Usher featuring will.i.am – OMG <har fått den på huvet! as störandeeeehehe

   
b-e-a-utiful!


Sunday

snart ska jag dra med Anna och handla, i mitt kylskåpfinns endast en halv melon, ketchup och vitlök .. mmm god blandning.. de här betyder att jag inte ätit nått vilket leder till att jag är AS hungrig =) de är det som är dåligt.. man ska inte åka och handla när man är hungrig för då  köper man bara massa onödigheter! men dytti som jag är har jag skrivit en handels lista! senare ska lisa komma förbi och vi ska byta hemligeheter hehe ;) NU BLIR NI NYFIKNA VAA?! too bad .. ska ringa e-smooth också, mjaa imorn ska jag ner på banken med mami och fixa alla mina konton, finally! im outta here


här har du din bild LOSHEEEEN! hehe


sleeplessness

fin engelska jag har hehe.. men tyckte att mitt påhittade sömnlöshet ord passar in, förhoppningsvis så kan jag få ordning på det då jag är i Oslo! på tal om det så bokade jag nyss bussbiljetter dit, mjaa de blev buss hehe! och ska jag va ärlig så känns de inte så bra men vad ska jag göra?! det är billigast, jag får härda ut i 17 h =) tur att man har någon i familjen som "vågar" betala genom internet (då inte jag kan det med mitt bajs maestro kort som jag ska fixa i veckan!) *host* mamma - det är bra med it utvecklade brorsor hehe men någon måste ju vara lite efter i familjen, ne skoja mamma jag älskar dej! ♥ .. frågan är ju om det finns uttag i bussar och trådlöst internet? måste kolla upp det där! har suttit och sträck sett True Blood men nu finns de inga mer avsnitt att kolla längre.. faan ååh man blir förtrollad av det real skumt.. yaah yaah nu ska jag fördriva tiden med Outsiders och fundera på min plan! nighty

 


RSS 2.0