long time no see

ser att alla har skrivit vad man fått i julklapp så here it goes.. fick faktist det mesta jag önskade mig! måste varit snäll i år eller så har jag bara världens bästa pojkvän + familj, familj och vänner! :)

örhängen, massa body shop produkter, skal + displayskydd till min Iphonani, massa badskum, vattenflaska, tofflor, makeupstore rådgivning, underkläder, smyckesträd, presentkort på hm, manikyr presentkort!

Hade världens roligaste julafton btw haha!



Friday

Imorn är det Jul gud vad kul! hehe bra rhyme ;) men seriöst det e sant, jag tvättar och det går galant.. hehe ne nu ska jag sluta har lite grejer att fixa!
GOD JUL!

Monday

shalom! vaknade 8 imorse är fortfarande trött har inte vaknat riktigt än.. var tvungen att ringa vårdcentralen, har haft ont i halsen i 2 veckor nu så vill kolla upp vafan som är på G! men det är halv 2 så tills dess ska jag.. ingen aning sitta och inspektera fåglarna eller nått.. efter vårdcentralen ska jag iaf ner på stan och kolla julklappar!

inget mer intressant så im out!


Thursday

Sitter och försöker skriva ner en önskelista men det är fan svårt har aldrig skrivit någon önskelista.. har även beställt hem lite julklappar, så jävla skönt det är! skulle kunna beställa hem massa istället för att springa ner på stan men då är det synd att frakten är så jävla dyr hehe

Sunday

Jonatan har lärt mig gilla Dubstep, om ni tror att ni inte gillar så lyssna!


Saturday

böööööö ska se Bron nu.. min hals is killin meeeeeeeeeee.. kul liv.. grannarna har typ fight kanske ska ringa the popo kanske det blir lite action hehehehe jallabye

RSS 2.0