thursday



idag for jag hem till anna där maria redan var och åt kycklingsallad, real gött! trotts att dressingen smakade bajs så räddade såklart jag den.. sen har vi suttit ute på taket och snackat bajs och nu sitter jag här och snackar med frida, saknar henne! nu får han ta och pallra sig hem från lille oslo tyck ja! nemen umeå är inte så händelserikt så jag förstår varför hon dissar.. det mest händelserika som skulle kunna hända mig i sommar är att en björn hoppar fram ur skogen imorn då jag ska ta en springtur runt elljusspåret (får hoppas att det INTE händer!) fan jag vet inte om jag vågar springa där själv, fan vilken galning som helst kan ju hoppa fram ur skogen!

okeeej nu måste jag sluta tänka på det där, de är bara att köra forfasn! har nu också bestämt mig för att köpa iphone, snackade med myh för ett tag sen och hon hade nyligen köpt en så det känns bättre, haha! asså jag och fatta beslut går inte ihop någonstans.. yeaah yeaah whatever nu ska jag dricka upp min saft och borsta tänderna och lägga mig så jag orkar stiga upp imorn och bli jagad av björnar! nighty! (inatt är min älsklings sista dag sen får vi kramas i två dagar woohoo ♥)

Lil Wayne – With You - Edited Version


tisdag

Hej mina trogna 5 läsare (jag vet nog vilka ni är hehe) ja, jag är sämst på att blogga.. jag var mycket bättre förr! då jag hade en massa saker att klaga över haha, det där var fan sant.. när man inte går i skolan har man inget att klaga över.. har suttit på röven i en hel månad nu om inte lite längre och gjort nada men det ser ut som att det går mot ljusare tider, fast ärligt talat så tycker jag inte det har varit nått negativt med det.. preetty skööönt har det varit faktist!

men nu börjar jag bli ganska rastlös och då är det bra att ha en pojkvän som pushar mig att göra saker, utan han skulle jag inte varit och tränat igår och inte tränat imorn som jag ska göra! och fan vad skönt det är, senast va ju typ i slutet av maj/början av juni och det känns att jag inte har tränat för min träningsverk idag är inte att leka med! det ser odckså ut som att jag kan börja med körkortet, AWESOME isånnafall, får hoppas att det går! hajdaar

tagen av mästerfotografen aka jonatan jaramillo


LMFAO

cykel och bodypump består min dag av.. basåduvet!

beautiful!


sunday

igår for vi till bygde, min moster fyllde 50 för några dagar sen så det var som ett efterskottsfirande.. det va trevligt =) och melissa fick bland annat provsitta på bellas häst, jag åt mina första röda vinbär, jonatan åt smörgåstårta för första gången (helt sjukt att han aldrig ätit det förut) som va svin god dessutom vilket han också tyckte! och det var awesome väder!

ikväll ska jag ta det lika lugnt som jag har gjort hela den här dagen! fast ska gå föbi konsum för att bla köpa mjölk för mina sista 30 ihopsamlade kronor.. det suger att vara pank! sen ska jag nog städa här också.. det suger att inte ha dammsugare och mopp! im just sayin.. ska också kolla hur mycket flyg kostar ner till estocolmo, jag och cissi drar ju till london den 16 så måste kolla när jag ska ner till dom, hajdar!

mina esista ekhroona.......... :'(


nighty

ska sova nu, känner på mig att det kommer ta ett tag.. men måste upp i tid imorn, har lite grejor att göra bla lämna in lite papper och köpa hårfärg (åt Anna).. allt rullar på som vanligt men he kunde ju vara bättre för stunden meeeeen det löser sig imörn, nu äre sleepmode på G!

alla dessa webcam bilder hehe men vad ska man göra??


guacamole

har varit och handlat, väntar på att Jonatan ska börja med maten muhaha och sen är frågan vad som händer.. men gu se intressant hörredudu! juste det blir guacamole sen, den bästa i hela världen den har fått mig att tycka om avokado som jag alltid har hatat, tur att man har en bra guacamole bojki! ♥


dead and gone

nästan iaf.. nä ska jag vara helt ärlig så har jag sovit hehe nä nu va jag inte helt ärlig, OGK! har lite saker jag inte tycker om för tillfället

1. min pojkvän jobbar natt
2. försäkringskassan
3. min fuckade internetsladd
4. min mobil (som ska bli lite ändrig på förhoppningsvis)



RSS 2.0