Sunday

nu var min första ensamma helg på jobbet slut! och det har gått förvånansvärt bra faktiskt, blev lite kaos idag men annars så..allt går och lösa bara man inte får panik.. i veckan ska jag hinna köpa en vinterjacka? betala räkningar, sova!, jobba? pussas och kramas med min underbara pojkvän som förgyllde min kväll ikväll, han är BÄST!


Monday

måndag igen och min suss gick nyss ut genom dörren han skulle till sin broder.. vi har suttit och frukostkollat på Weeds så jävla bra serie jag dör! nu ska jag bara ta det lugnt tills jag börjar jobba klockan 17 fast idag jobbar jag på teg så måste ta en buss en timme innnan typ hehe.. och på onsdag åker vi till Sthlm äntligen! ska då också förbi Cissi, Christoffer och Jonathan har saknat dom! får se om jag träffar Frida också ;) nä nu ska jag ladda mig mentalt för jobb har MYCKET att lära mig!
så jävla creapy bild hahahha

monday

min blogg måste ha virus får alltid massa  random kommentarer av skumma email adresser.. har nyss kommit hem från mitt andra upplärningspass som drog ut lite på tiden men det är bra då lär jag mig ännu mer! sög dock att det tar typ 1h att ta sig hem med alla bussar men det får man leva med! tidigare idag efter att jag cyklat runt hela ersboda på jakt efter springskor, jobbskor, våffeljärn (träffade btw Alex och fick mitt efterlängtade bodybutter!! som jag glömde i Oslo för 2000 år sen) Andres och Jonatan drog med mig på en promenad in till stan för att äta mat hos deras mami! as gött!! men fick stressa i mig maten för att senare ta bussen till jobbet men men u gotta do what u gotta do!

imörn ska jag äta våfflor med vårat nya våffeljärn och sen ska jag nog förbi Anna OCH arbetsförmedlingen! men nu ska jag pussa på Jonatan och störa hans spelande och äta ägg är RÅ HUNGRIG! jallabye




sunday

igår var jag förbi min kära kusin Anna! var längsen vi sågs så det va mysigt, vi snackade på en hel del och jag kom bland annat fram till att jag skulle skriva detta blogginlägg hehe och uppgradera mig till en större lägenhet.. så småningom.. då jag har heltidsjobb! som jag suttit och sökt klart nyss fan vilkentid det tog, man skulle fan fylla i 1090809 uppgifter.. yeaahyeaah nu äre bara att hålla tummarna! imorn blir det jobb klockan 18.00 då jävlar ska jag proppa skallen full med info! det är sjukt mycket jag ska kunna och lära mig herreguden jag hoppas jag hinner tills jag får mina egna pass, men har 6  upplärningspass kvar så jag hoppas jag hinner lära mig allt!

imorn ska jag nog förbi en annan Anna och sen försöka hitta nå billiga arbetsskor.. det lär ju gå bra.. not.. nä nu ska jag vettefan seyaa



RSS 2.0